20 februarie 2020

Vina mea

În luna dragostei, Andra lansează single-ul “Vina mea”, cu un videoclip în care apare actorul Adrian Nartea.



Într-un deux-piece alb și accesorii aurii, singură într-o casă somptuoasă, Andra cântă o piesă de dragoste care cucerește publicul de la prima strofă. În tot acest timp, Adrian Nartea crede că este singur și se pregătește să iasă în oraș, iar artista se plimbă prin casă, derulând momentele frumoase petrecute împreună, într-un ritm de rămas bun. Este scenariul noului videoclip al Andrei, regizat de Kobzon. Piesa este o co-producție Andra Records și MediaPro Music și este compusă de Sandri Biro de la Famous Production.

Andra spune:

Sunt îndrăgostită de piesa «Vina mea» și nu cred că putea o fi o perioadă mai potrivită să o lansez decât în februarie, luna dragostei. Este o piesă cu multă emoție în care cred că se vor regăsi toți cei care au trăit o poveste cu final trist, deși au depus toate eforturile ca relația să meargă, însă când iubești cu adevărat, respecți alegerile persoanei de lângă tine, chiar dacă fericirea lui nu mai este în brațele tale.

Adrian Nartea, actorul principal din popularul serial „Vlad”, a acceptat propunerea artistei de a fi protagonistul acestui videoclip, imediat ce a ascultat piesa. El s-a simțit foarte bine la filmări, deși echipa a stat pe platouri timp de 24 de ore, luând doar mici pauze.

Nartea declară:

Îmi place muzica Andrei, o ascult adesea cu toată familia mea, iar pe Andra o simpatizez și o admir, așa că m-am bucurat să primesc propunerea de a apărea în clipul piesei. Sper să îi port noroc și să ajungă un mare hit!.

Lansarea noului single are loc la 4 ani de la debutul „Iubirea schimbă tot”, o piesă care s-a bucurat de un succes incredibil la nivel național, dar și internațional.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook