8 august 2012

Vicepreşedinta

Un nou serial creat de HBO debutează pe 18 august 2012 şi în România. Producţia originală „Vicepreşedinta” („Veep”) urmăreşte cu umor povestea unei femei care devine vicepreşedinta Statelor Unite ale Americii. HBO difuzează în fiecare luni, de la ora 20:00, un episod din cele opt ale primului sezon.



Julia Louis-Dreyfus (laureată cu Emmy® pentru „Seinfeld” şi „The New Adventures of Old Christine”) este Selina Meyer, protagonista serialului.

Creatorul serialului este Armando Iannucci, care a obţinut o nominalizare la Oscar® pentru scenariul filmului „Un război programat” („In the Loop”).

Filmat în Washington DC, serialul de comedie „Vicepreşedinta” o are în prim plan pe Julia Louis-Dreyfus în rolul fostei doamne senator Selina Meyer care devine vicepreşedinte şi descoperă că acest post nu este deloc aşa cum şi l-a imaginat ci, mai degrabă, aşa cum a fost avertizată că va fi. Serialul o urmăreşte pe Meyer şi personalul ei care încearcă împreună să se facă remarcaţi şi să lase în urmă o moştenire trainică, fără să se lase păcăliţi de jocurile politice de zi cu zi care definesc capitala.

Cercul ei este format din şeful de personal Amy (Anna Chlumsky), purtătorul de cuvânt cu vechime în funcţie Mike McClintock (Matt Walsh), mâna ei dreaptă şi totodată garda ei Gary (Tony Hale) şi secretara Sue (Sufe Bradshaw). Lor li se alătură ambiţiosul Dan Egan (Reid Scott). Încrezutul Jonah (Tim Simons) este cel care ţine legătura cu Casa Albă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook