5 aprilie 2017

Val şi Cetatea Sufletelor

Sâmbătă, 8 aprilie 2017, ora 11:30, Editura Humanitas invită publicul la Librăria Humanitas de la Cişmigiu la o nouă ediţie a Campionatului poveştilor, cu „Val şi Cetatea Sufletelor” de Ana Alfianu. Alături de invitaţii noştri, Ana Alfianu, Otilia Mantelers, expert în parenting, şi Iustina Croitoru, redactor-şef Editura Humanitas, aflaţi povestea unui personaj cu totul şi cu totul special.



Val are 10 ani şi face parte din specia visătorilor. Îi place să se joace, să exploreze pădurea din apropierea casei şi să citească poveşti. Cu siguranţă, nici nu i-a trecut prin cap s-ajungă el însuşi personaj într-o poveste. Însă, într-o bună zi, cuprins de dorul bunicului său, plecat fără putinţă de întoarcere în Cetatea Sufletelor, Val se hotărăşte să caute acest loc straniu, netrecut pe nici o hartă din lume. Împreună cu Malila, o broască-ţestoasă zburătoare, băiatul porneşte într-o călătorie fantastică, presărată cu primejdii, probe de curaj şi nenumărate întrebări.

Ei bine, răspunsurile la aceste întrebări vi se vor dezvălui numai dacă veţi avea curaj şi-i veţi urma pe Val şi Malila în poveste.

Radu Vancu spune:

Ce talent grozav are Ana Alfianu! Pe de o parte, spune o poveste iniţiatică, în genul celor ale lui Michael Ende sau Peter Beagle, cu băieţei şi ţestoase vorbitoare, cu peşti care se hrănesc cu lacrimi, cu prelegeri policolore despre puterea cuvintelor, cum foarte rar s-au scris în literatura noastră. Pe de altă parte, îşi ilustrează singura povestea cu imagini de o frumuseţe care îţi taie respiraţia, exact acele imagini ideale cu care ne visam în copilărie poveştile. Prin urmare, dragi cititoare şi cititori, cartea pe care o aveţi în mâna nu e doar o carte – e chiar copilăria voastră ilustrată. Deschideţi-o: o veţi iubi de îndată. Eu, cel puţin, aşa am păţit.

Atât copiii, cât şi părinţii sunt invitaţi la Campionat să se alăture celor două echipe: echipa Visătorilor povestitori şi echipa Visătorilor desenatori.

Editura Humanitas şi Koh-I-Noor premiată la final cele mai frumoase poveşti şi desene ale micilor şi mărilor Visători.

Intrarea este gratuită. Vârsta recomandată: 8+. Înscrieri pe adresa alice.ene@humanitas.ro.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook