10 iunie 2010

Un cuplu mortal

O obişnuită a topurilor celor mai frumoase femei din lume, Katherine Heigl revine în atenţia fanilor, făcând o pereche perfectă cu Ashton Kutcher în comedia de acţiune „Un cuplu mortal” („Killers”), un film care de vineri, 11 iunie 2010, are premiera în ciematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPro, The Light Cinema, Băneasca Drive-In, Odeon Cineplex (Cluj), Hollywood Multiplex Oradea şi în reţeaua Cinema City (Cotroceni, Bacău, Cluj, Timişoara şi Iaşi).



Odată începute filmările pentru „Un cuplu mortal”, Katherine Heigl a dorit să se familiarizeze cu activitatea anterioară a lui Ashton Kutcher, şi în acest sens a vizionat comedia de anul trecut a acestuia fără să ştie prea multe detalii despre rol. După ce a urmărit nenumăratele scene fierbinţi, actriţa s-a întors pe platoul de filmare şi i-a mărturisit lui Ashton că îi este oarecum jenă să îl mai privească, având în vedere ipostazele în care l-a văzut în „Playboy de L.A.„. Ea a declarat pentru o revistă americană că: „Am văzut filmul în timpul prânzului. Când m-am întors la muncă am avut o reacţie de genul: Nu ştiu dacă pot să mă uit la tine acum. Parcă te cunosc mai bine decât mi-aş fi dorit şi mă simt stânjenită”. Katherine a reuşit totuşi să depăşească acest moment şi a avut o colaborare excelentă cu soţul lui Demi Moore, despre care a spus fără rezerve că este incredibil de sexy.

„Un cuplu mortal” îi prezintă pe Ashton Kutcher şi Katherine Heigl în ipostaza unor tineri căsătoriţi. Spencer Aimes (interpretat de Ashton Kutcher) este un asasin care lucrează pentru guvern şi este obişnuit cu o viaţă exotică petrecută prin localurile de lux din Europa, maşini sport puternice şi femei ostentative. În momentul în care Spencer o întâlneşte pe Jen Kornfeldt (interpretată de Katherine Heigl), o superbă specialistă în calculatoare, el renunţă imediat la intrigile internaţionale pentru o poveste de iubire cu ea.

După puţin timp, vânaţi fiind de trei ucigaşi plătiţi, cuplul află că un adevărat James Bond nu poate renunţa chiar atât de uşor la vechile obiceiuri. În pofida noilor sale îndeletniciri domestice, urmăririle periculoase şi şuieratul gloanţelor îl ajung repede pe Spencer şi transformă viaţa lor idilică din suburbie într-un adevărat haos.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook