1 iulie 2009

Ultimul bărbat american

Ultimul bărbat americanLa Editura Humanitas a apărut cartea „Ultimul bărbat american„, finalistă în cursa pentru premiile National Book Award şi National Book Critics Circle Award. În 2002, New York Times a desemnat-o printre „cărţile remarcabile” ale anului, iar în 2008, Time Magazine a inclus-o pe autoare în topul celor mai influenţi 100 de oameni din lume.

În volumul intitulat „Ultimul bărbat american”, Elizabeth Gilbert face portretul unui erou ieşit din comun, care ne spune un lucru simplu: pentru a fi fericiţi, trebuie să ascultăm ritmul armonios al naturii, înscris în noi.

Eustace Conway e un erou al zilelor noastre. Un erou contemporan, dar în care se amestecă ecouri de demult. Cunoaşte meştesuguri străvechi şi are carisma unui vrăjitor. Romantic şi ambiţios, inteligent şi contradictoriu, având farmecul, dar şi duritatea naturii, Eustace se considera un „Om al Destinului”.

Elizabeth Gilbert este autoarea cărţii „Mănâncă, roagă-te, iubeşte„, bestseller internaţional, vândut în 5 milioane de exemplare în întreaga lume. Din ediţia românească, publicată la Editura Humanitas în 2008, s-au vândut în mai puţin de un an 30.000 de exemplare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook