23 ianuarie 2013

Ultima redută

Inconfundabilul actor de acţiune Arnold Schwarzenegger îşi reia poziţia de erou indestructibil spre deliciul fanilor şi, după 10 ani, revine pe platourile de filmare într-un rol principal, în „Ultima redută” („The Last Stand”), un film ce poate fi vizionat din 25 ianuarie 2013 în cinematografele din toată ţara.



Ca şi când nu ar fi lipsit nici măcar o zi de pe marile ecrane, Arnold Schwarzenegger dovedeşte că este mai energic ca oricând şi pregătit pentru o acţiune antrenantă, plină de urmăriri cu maşina, bătăi cu pumnii, explozii și focuri de armă. Despre revenirea sa în lumea filmului într-un rol principal, actorul explică: „După ce am fost guvernator, m-am gândit că mă voi întoarce la filmele de acţiune treptat, însă n-a fost chiar aşa. M-am întors într-un film în care, de la început până la sfârșiţ, m-am luptat, m-am cățărât, am alergat și am condus mașini rapide. Am crezut că o să încep mai ușor, însă a fost grozav!”

După ce îşi părăseşte postul la divizia anti-drog a poliţiei din Los Angeles în urma unei misiuni care îl lasă plin de remuşcări şi regrete, şeriful Ray Owens (interpretat de Arnold Schwarzenegger) se mută din Los Angeles în orăşelul Sommerton Junction, unde luptă împotriva micilor infracţiuni de acolo. Existenţa sa liniştită este zguduită în momentul în care Gabriel Cortez (interpretat de Eduardo Noriega), cel mai cunoscut şi căutat traficant de droguri din emisfera vestică, reuşeşte o evadare spectaculoasă dintr-un convoi al FBI care transporta deţinuţii către un penitenciar.

Cu ajutorul unei bande de mercenari nelegiuiţi, conduşi de Burell (interpretat de Peter Stormare), Cortez porneşte o cursă spectaculoasă spre graniţa americană cu Mexicul, la 250 de mile pe oră, cu un ostatic în remorca Corvette-ului ZR1 amenajat special pentru asta. Ruta lui Cortez: direct prin Summerton Junction, unde o mulţime de poliţişti şi nu numai, printre care şi agentul John Bannister (interpretat de Forest Whitaker), abia aşteaptă să îl prindă pe celebrul infractor.

Ultima redută mai punctează şi debutul în limba engleză al regizorului corean Kim Jee-woon, cunoscut pentru producţiile „L-am văzut pe Diavol”, „A Tale of Two Sisters” sau „Cel bun, cel rău, cel ciudat”.

Filmul „Ultima redută”, distribuit de MediaPro Distribution, poate fi văzut pe marile ecrane din ţară, începând cu 25 ianuarie 2013, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galleria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu Mureș, Ploieşti), Premiera (Ploiești), Cinema Arta (Târgu Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (București), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Twins (Ploiești), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Gendale (București), Cortina (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook