9 septembrie 2019

Tramvaiul Poeziei

Julius Meinl, în parteneriat cu asociația Arta nu Mușcă, anunță lansarea „Tramvaiului Poeziei”. Acesta circulă pe ruta tramvaiului 1, în perioada 10 septembrie – 1 octombrie 2019 și transformă fiecare călătorie într-un moment de relaxare. Acesta se întâmpină călătorii cu decoruri speciale, cărți de poezie, cafea, muzică și multe surprize din partea Julius Meinl.

Inițiativele Julius Meinl din cadrul proiectului au fost gândite și create special astfel încât călătorii să se bucure din plin de experiențe inedite. Aceștia pot găsi în timpul lecturii, vouchere cu premii ascunse printre paginile cărților. Mai mult decât atat, călătorii sunt provocați să dea frâu liber imaginației și să compună propriile versuri, iar fiecare creație este recompensată. Pentru ca diminețile să înceapă bine, în perioada 23 – 27 septembrie 2019, stația de tramvai Dr. Felix (zona Victoriei) devine stația de poezie în care toți călătorii primesc câte o cafea gratuită din partea brandului.

Mădălina Sultan, marketing manager Julius Meinl România, declară:

Încă de când am descoperit „Tramvaiul Poeziei” ne-am dat seama că este exact genul de proiect care se potrivește perfect cu valorile brandului, astfel că am acceptat cu drag propunerea de a fi parteneri și de a ne uni forțele pentru a atinge obiectivul comun: să ducem poezia mai aproape de oameni. Îndemnăm oamenii să participe într-un număr cât mai mare, deoarece o călătorie cu tramvaiul va fi transformată într-o adevărată experiență culturală.

Proiectul aparține organizației nonguvernamentale Arta nu Mușcă și are ca scop să aducă poezia mai aproape de oameni și să ofere cât mai multor persoane accesul la cultură. În interiorul tramvaiului este amenajată o bibliotecă interactivă cu cărți de poezie contemporană și clasică, iar pe parcursul celor 3 săptămâni există și momente artistice precum concerte de jazz, slam poetry și recitare.

Loredana Munteanu, fondatoare a organizaţiei nonguvernamentale Arta nu Muşcă, spune:

„Tramvaiul Poeziei” este despre a stârni curiozitatea călătorilor, a publicului larg, de a crea un obicei de lectură prin biblioteca interactivă, de a se lase inspirați în traseul lor spre școală, serviciu, piață. Să își dea voie să simtă, să privească orașul de la fereastră cu alți ochi, să zâmbească, să aibă nițel încredere.

Julius Meinl lansează și o provocare inedită, un concurs de poezie pentru toți cei care sunt pasionați de scris. În perioada 9 – 16 septembrie 2019, toți cei care vor să participe se pot înscrie online, iar cele mai frumoase poeme sunt colantate pe geamurile „Tramvaiului Poeziei”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook