25 octombrie 2021

The End

Continuând o perioadă foarte creativă, Francis On My Mind lansează al treilea single internațional, „The End”.



Anul 2021 a fost unul în care Francis On My Mind a intrat cu adevărat pe scena muzicală. După ce a câștigat numeroase spectacole de talente locale, în 2019, la 16 ani, ea a semnat primul său contract cu Universal Music România.

Aventura internațională a lui Francis a început cu prima ei lansare internațională și CE Focus Track, „Circle of Love”. Piesa a fost inclusă în noua playlist-uri New Music Friday și a fost selectată pentru a reprezenta România în campania Samsung Music Galaxy Thursday.

„Circle of Love” a fost urmat de „Swimming Pools”, o piesă care te-a făcut să visezi la zile însorite lângă apă, mâncând înghețată și imaginându-ți povești de dragoste și posibilitățile pe care acestea le pot aduce. Single-ul a fost remixat de Wankelmut.

Acum este timpul pentru „The End”. Scrisă de Francis On My Mind, Andreas Soderlund și Stella Ringdahl într-un studio din Stockholm, în această primăvară, piesa este interpretarea lui Francis cu privire la prima ei durere de inimă.

Francis On My Mind a declarat:

Trăiesc și iubesc și cred că suferinta este inevitabilă. Încep să experimentez toate aceste emoții pentru prima dată și cel mai bun mod prin care știu cum să le tratez este prin muzică. The End este ajutorul meu pentru o inimă frântă.

Single-ul „The End” a fost produs de Andreas Soderlund și mixat de Martin Eden (Bjork, Tom Grennan).

Videoclipul oficial pentru „The End” a fost filmat pe 3 octombrie 2021 în București și este regizat de către Lofi Blartisio.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook