11 iunie 2018

Sudamericana

Andra lansează un single în limba spaniolă, „Sudamericana”, împreună cu Jay del Alma și MC Sesman, adică trupa Pachanga. Rapperii latino au devenit populari în întreaga lume după succesul fulminant al piesei “Loco”.



„Sudamericana” a fost compusă de Mihai Constantin și membrii trupei Pachanga, chiar în studiourile Andra Records, iar Andra a fost cucerită instant de ritm și versuri. Cântecul vorbește despre o iubire secretă, dar imposibil de uitat. Așa cum spun și versurile: „Nu există iubire mai puternică precum cea a unei femei latino”. („No hay amor como el de una latina”). Alex Ceaușu a regizat videoclipul pentru care s-a filmat 24 de ore fără oprire.
 
Andra spune:

De la prima ascultare am avut acel sentiment că „Sudamericana” este o piesă care va merge la sufletele oamenilor, că va ridica pe oricine de pe scaun, are un farmec aparte, mai ales dacă ai sânge latin. Mi-am dorit mult ca Jay și Sesman să cânte pe piesă cu mine, să își pună amprenta pe ea, inconfundabilul stil reggaetton.

Jay del Alma și MC Sesman declară:

O cunoaștem pe Andra, ne place muzica si vocea ei incredibilă, credem că are o atitudine perfectă pentru stilurile latino, reggaeton, se vede că are sangre latino! Ne bucurăm să facem parte din acest proiect și sperăm ca „Sudamericana” să depășească succesul single-ului Loco!

Piesa „Sudamericana” a fost produsă de Andra Records in colaborare cu Latin Entertainment, fiind o coproducţie cu MediaPro Music. Nu e prima colaborare a Andrei cu artiști internaționali.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook