25 martie 2011

Sucker Punch: Evadare din realitate

Renumitul Zack Snyder, regizorul block buster-ului „300”, revine pe marile ecrane cu o nouă creaţie vizuală ce explorează într-un mod fantastic graniţa dintre realitate şi imaginaţie, „Sucker Punch: Evadare din realitate”. Filmul are premiera în România din 25 martie 2011 în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta), în reteaua Cinema City (Sun Plaza, Iaşi, Cluj, Bacău, Timişoara, Arad, Baia Mare, Piteşti) şi poate fi vizionat şi în format Imax 2D la cinematograful Cinema City Cotroceni.



După succesele înregistrate cu „300” şi „Watchmen”, Zack Snyder, care a colaborat în cadrul acestui proiect şi cu sotia sa Deborah (producător), semnează regia, producţia, dar şi scenariul filmului.

„Sucker Punch: Evadare din realitate” are la bază o scurtă povestire scrisa de însuşi Zack Snyder în urmă cu ceva timp: „Acum câţiva ani am scris o primă schiţă despre un personaj contradictoriu, Baby Doll. Pe măsura ce am lucrat la ea, ideea a evoluat, a luat amploare şi a căpătat o viaţă proprie”. În film, Baby Doll (interpretată de Emily Browning) alături de Rocket (interpretată de Jena Malone), Blondie (interpretată de Vanessa Hudgens), Amber (interpretată de Jamie Chung) şi Sweet Pea (interpretată de Abbie Cornish) îşi creează propriul univers, în care devin războinicele perfecte şi înfruntă fără ezitare tot felul de creaturi terifiante, de la samurai la dragoni şi şerpi uriaşi, ajutându-se de un arsenal pe măsură. Cu personalităţi diferite, dar unite de un scop comun, ele sunt nevoite să hotărască rapid ce sacrificii sunt dispuse să facă pentru a rămâne în viaţă şi a continua periculosul joc. Primind un ajutor nesperat din partea lui Wise Man (interpretat de Scott Glenn), aventura incredibilă a fetelor le poate reda vieţile, însă doar dacă reuşesc să ducă la bun sfârşit provocările primite de la cei care le ţin captive: Blue (interpretat de Oscar Isaac), Madam Gorski (interpretată de Carla Gugino) şi High Roller (interpretat de Jon Hamm).

Redate cu ajutorul unor efecte speciale impresionante, percepţia, imaginaţia, amintirea sau falsa amintire devin armele cu care fetele luptă pentru eliberare, regizorul considerând că frumuseţea acestui film este dată tocmai de contradicţia sa: „o poveste sumbră, dar uluitoare din punct de vedere vizual”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook