10 martie 2021

Sub aripa lui Nichita

Continuând tradiția și în 2021, în luna martie, Casa de Cultură „I.L. Caragiale” Ploiești organizează concursul interjudeţean de recitări pentru tineret „Sub aripa lui Nichita”.

Având însă în vedere pandemia, organizatorii au anunțat că, în acest an, competiția se desfăşoară în mediul online, iar în data de 30 martie 2021 sunt anunțați câștigătorii concursului printr-un anunț postat atât pe site, cât și pe pagina de Facebook a instituției de cultură.

Participanții se pot înscrie până pe 21 martie 2021, pe adresa de e-mail secretariat@ casadecultura.ro, fiind făcute cunoscute și condițiile pentru înscrierea în concurs.

Astfel, se pot înscrie participanți până la vârsta de 35 de ani, amatori în arta recitării, din județul Prahova, fișa de înscriere la concurs și înregistrările audio-video putând fi trimise până la data menționată pe adresa de e-mail secretariat@casadecultura.ro (link către Youtube cu poeziile recitate, share file în cazul în care dimensiunile fișierului sunt mai mari de 25 MB, alte metode de înregistrare audio-video utilizând internetul).

Participanţii recită o poezie din opera poetului Nichita Stănescu şi o poezie la alegere, chiar şi din creaţii proprii, nefiind acceptată citirea textului.

Juriul este format din reprezentanţi ai instituţiei organizatoare, actori, profesori, artiști, scriitori, iar premiile, constând în diplome și cărţi, sunt oferite de Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti.

Festivitatea de premiere are loc în data de 31 martie 2021, în Parcul „Nichita Stănescu” din Ploiești, la bustul poetului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook