25 martie 2013

Stela Popescu revine pe marile ecrane ca „Mamaia”

Au trecut aproape 20 de ani de când legendara actriță Stela Popescu a apărut pe marile ecrane în filmul „A doua cădere a Constantinopolului”. Din 19 aprilie 2013, Stela Popescu va putea fi admirată din nou într-un rol principal, de această dată în comedia „Mamaia”, un film din a cărui distribuție excepțională fac parte nume consacrate ale scenei românești, în frunte cu Valentin Teodosiu, Adrian Văncică și Ion Dichiseanu. În replică, tinerii actori Mădălina Anea, Paul Diaconescu, Cosmin Natanțicu și Cătălin Neamțu vor aduce un plus de vitalitate pe marile ecrane și vor asigura replicile memorabile.



„Mamaia”, cea mai recentă producție MediaPro Pictures, este o comedie efervescentă. Pentru realizarea acestui proiect, producătorul Alma Bacula a apelat la echipa cu care lucrează de ani buni: regizorul Jesus del Cerro, directorul de imagine Viorel Sergovici și scenaristul Collin J. Blair.

Filmul spune povestea unei bătrâne, Matilda (interpretată de Stela Popescu), ce ţine piept unui „afacerist” feroce, un rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe casa în care aceasta locuieşte. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase (interpretat de Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, însă simpatica doamnă nu numai că este foarte hotărâtă, dar este şi foarte creativă în felul în care îşi apără proprietatea. Iar de partea ei se află o tânără plină de surprize (Mădălina Anea), vechi prieteni şi colegi şi o doză foarte mare de noroc.

Cariera Stelei Popescu a fost recunoscută și onorată în 2011 prin oferirea unei stele pe Aleea Celebrităților. Publicul său o iubește pentru nenumăratele roluri de la Teatrul de Revistă şi pentru filmele în care prezența ei a adăugat un strop de magie. A debutat în 1958, în pelicula „Alo? Aţi greşit numărul”, pentru ca mai apoi să joace în peste 25 de filme, printre care „Nea Mărin miliardar”, „Pe malul stâng al Dunării albastre”, „În fiecare zi mi-e dor de tine”, precum și numeroase alte pelicule. Totuși, reputata actriță mărturisește că “este primul film în care dețin rolul principal după 20 de ani, aşa că nu pot să nu fiu emoționată.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Stela Popescu revine pe marile ecrane ca „Mamaia”"

  1. Pingback: Mamaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook