20 iulie 2016

Stau cu picioarele în apă rece

Monica Odagiu lansează single-ul „Stau cu picioarele în apă rece”, o piesă fresh, de vară, veselă şi cu un mesaj optimist. Piesa este compusă şi scrisă de nimeni altul decât Dan Bitman. Artistul s-a aflat pentru prima dată în postura de producător de videoclip.



Dan Bitman declară:

Am văzut-o prima dată pe Monica cântând la un eveniment şi mi-a plăcut tare mult, are un timbru interesant. Am vorbit puţin după cântarea ei, i-am spus că am o piesă care s-ar potrivi foarte bine unei voci feminine, dar că sunt prea leneş să o finalizez. Ea a tot stat pe capul meu de atunci şi m-a pus la treabă. Ne-am mai întâlnit într-o zi pe lac, împreună cu Cantemir, chitaristul trupei Taxi, unde am cântat şi am discutat despre muzică. M-a inspirat mult Monica, aşa că am terminat piesa repede.

Videoclipul piesei a fost regizat de Nicoleta Ilie, producătorul emisiunii „Dănutz SRL”.

Dan Bitman adaugă:

M-am gândit că piesa are nevoie de un videoclip şi primele persoane care mi-au venit în minte au fost Nicoleta Ilie şi Vasile Calofir. I-am contactat telefonic pe amândoi, au fost de acord pe loc, iar a doua zi deja plecăm la mare să filmăm.

Monica Odagiu mărturiseşte:

Conjunctura a făcut să ne întâlnim la un eveniment unde cântam şi Dan era şi el acolo, iar după o discuție în care mi-a spus că are o piesă care mi s-ar potrivi, am început ușor ușor să lucrăm la ea. Dan a venit cu textul şi linia melodică, Cantemir Neacșu cu chitara şi eu cu vocea. Ne-am întâlnit într-o zi cu toții la Dan la lac, ne-am aşezat pe ponton şi acolo s-a petrecut nebunia. Mai mult a durat producția care este făcută tot de Cantemir. Cam o săptămână jumate. Despre videoclip ce pot să vă spun este că o să fie viu, vesel, fresh şi… de vară! De-abia aștept să-l vedeți! Noi ne-am distrat foarte tare la filmări şi am avut o energie frumoasă pe care vrem să o transmitem tuturor celor care vor vedea videoclipul şi să îi provocăm şi pe ei să „stea cu picioarele în apă rece”!

Stau cu picioarele în apă rece

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook