9 aprilie 2021

Starstruck

„Starstruck” este noul single de la Years & Years, care este disponibil acum pe toate platformele de streaming, iar videoclipul are premiera luni, 12 aprilie 2021. Este prima melodie nouă de la Years & Years din ultimii trei ani, de când a fost lansat albumul „Palo Santo” (2018).
Totodată, „Starstruck” precede debutul lui Olly Alexander din serialul „It’s A Sin”.



Statutul de superstar al lui Olly capătă noi valenţe în melodia „Starstruck”, un nou imn pop-dance despre conexiunea umană, dar şi despre cosmos.

Olly spune:

„Starstruck” s-a întâmplat într-o noapte, într-un studio din mediul rural, din afara Londrei. Nu mi-am putut aminti ultima dată când am văzut atât de multe stele, te obișnuiești să nu fie acolo când locuiești în oraș. Întrucât trebuie să ne oprim cu toții, tot ce am vrut să fac este să ieșim și să dansăm. Așa că am pus toată acea energie acumulată în muzică. „Starstruck” este despre graba pe care o ai când ești cu cineva de care eşti îndrăgostit cu adevărat, este despre a te menține pe un vibe pozitiv şi de a nu lăsa persoana respectivă să plece. La fel ca majoritatea dintre noi, am petrecut anul trecut acasă și am vrut să creez ceva super pozitiv și distractiv pentru ca noi, oamenii, să dansam. Orice am face sau oriunde ne-am afla în viață, cred că toți merităm trei minute de extaz interstelar.

Olly Alexander a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete ale lumii. Două albume de succes, nominalizări la cinci categorii Brit Awards și numeroase turnee sold-out alături de Years & Years, Olly a devenit o voce puternică în a susţine argumente despre sănătatea mentală, dar şi în a vorbi deschis despre comunitatea LGBTQ+.

Acest lucru a fost marcat de o serie de momente deosebite, de la discursul lui Alexander la Glastonbury, în 2016, ca urmare a evenimentelor din Orlando până la documentarul său BBC, „Olly Alexander: Growing Up Gay”, plus lumea amețitor de creativă din jurul „Palo Santo” (un disc care a sosit cu un scurtmetraj ambițios cu Judi Dench și Ben Whishaw în rolurile principale).

De-a lungul anilor, influența Years & Years a crescut considerabil, iar în prezent, impactul lui Olly într-un proiect precum „It’s A Sin” rezonează mai profund si atinge noi valenţe.

Years & Years depășește limitele provocând noțiunile de identitate și sexualitate într-un mod nou pentru muzica pop.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook