21 iunie 2013

Stand-up comedy cu Pablo Francisco la Bucureşti

După succesul înregistrat de primul show de stand-up comedy susţinut de celebrul actor britanic Eddie Izzard în luna aprilie 2013, Livehouse revine cu o nouă premieră pentru amatorii genului, aducându-l pentru prima dată pe o scenă din România pe Pablo Francisco, în cadrul “Live and Kickin’ Tour”. Show-ul este programat pe 4 noiembrie 2013, la Sala Palatului din Bucureşti, acesta fiind totodată şi primul spectacol susţinut vreodată de Pablo Francisco în Europa de Est. Show-ul desfăşoară intergral în limbă engleză.



Comic american de origine chiliană, Pablo Francisco este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de stand-up din lume, arsenalul de glume, sketch-uri, personaje pe care le aduce pe scenă cu fiecare nouă reprezentaţie transformându-l într-un performer inegalabil. Primele sale show-uri de stand-up au apărut odată cu prezenţa în cadrul programului „Comedy Central Presents”, în anul 2000. La începutul carierei, în perioada 2001-2002, a fost în turneu alături de Carlos Mencia şi Freddy Soto, turneu promovat sub numele de The Three Amigos, urmat de nenumărate apariţii TV în programe de specialitate sau emisiuni precum „The Tonight Show” with Jay Leno. Odată cu trecerea timpului, turneele sale au căpătat o amploare tot mai mare, show-urile sale fiind tot mai căutate. În 2009 a susţinut un turneu european cu 9 reprezentaţii sold-out, urmat de o altă serie de spectacole susţinute cu casa înschisă.

Pablo Francisco este recunoscut pentru usurinţa cu care imită perfect personaje sau celebrităţi, repertoriul său fiind cu adevărat impresionant: Jackie Chan, Aaron Neville, Arnold Schwarzenegger, Howard Stern, Casey Kasem, Keanu Reeves, Michael J. Fox, Jerry Springer, Don Lapre, Celine Dion, William Hung, Danny Glover, Chris Rock, Jimi Hendrix, Tony Montana, Stone Cold Steve Austin, Ozzy Osbourne, Ricky Martin, Dennis Hopper, George Clooney, Dennis Haysbert, Anthony Sullivan, Christopher Walken, Aladdin, Kermit the Frog sau însuşi Contele Dracula. Capacitatea de a se metamorfoza de la o secundă la alta în personaje de diferite naţionalităţi, staruri de cinema, vedete din muzică, prieteni sau rude, rămâne unul dintre specificurile show-urilor sale, cauzând hohote de râs. “Este cel mai talentat artist de stand-up comedy al momentului!” declara Gene Lavanchy de la FOX-TV, Boston. Fiind unul dintre cei mai urmăriţi artişti de stand-up comedy din mediul online, cu peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube şi mai mult de 130.000 de fani pe Facebook, cariera sa include numeroase reprezentaţii în întreaga lume, dar şi show-uri televizate ca „They Put It Out There” şi „Ouch!” – producţii ce rămân şi la momentul actual cele mai solicitate programe din grila Comedy Central.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Stand-up comedy cu Pablo Francisco la Bucureşti"

  1. Adela spune:

    Trebuie neaparat sa ajung la spectacolul sau, cred ca am vazut toate video-urile sale si e fantastic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook