26 septembrie 2019

Stack It Up

După o lungă perioadă de teasing, noul single al lui Liam Payne este, în sfârșit, disponibil pe toate platformele digitale și poate fi ascultat și descărcat de către fanii artistului. „Stack It Up”, colaborarea explozivă dintre Liam Payne și A Boogie Wit Da Hoodie, este o combinație molipsitoare ce aduce împreună vocea inconfundabilă a lui Liam și versurile profunde ale starului rap A Boogie wit da Hoodie. Single-ul a fost scris de către Ed Sheeran, Steve Mac, Fred Gibson și Boogie.



Înregistrat în Marea Britanie, „Stack It Up” poartă semnătura muzicală a lui Liam Payne, stilul caracteristic de pop urban, îmbunătățit prin elemente metalice de percuție și versuri jucăușe. Videoclipul ce însoțește single-ul a fost filmat în New York și îi surprinde pe cei doi artiști în ipostaze unice.

Liam Payne declară:

Sunt atât de fericit că a venit vremea lansării noului meu single și că toată lumea îl poate auzi. Eu și Boogie ne-am simțit minunat lucrând la el. Este o piesă de care sunt foarte mândru și abia aștept să vedeți ce urmează.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook