13 decembrie 2017

Spoke’n’Word – Festival de slam poetry la Varşovia

Institutul Cultural Român de la Varșovia participă la Festivalul de poezie scandată Spoke’n’Word (a 13-a ediție), alături de Austria, Israel și Portugalia. Festivalul are loc în perioada 13-17 decembrie 2017 la Varșovia.



România este reprezentată în Festival de Vlad Pojoga, doctorand al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și redactor-șef al revistei „Zona Nouă”. Vlad Pojoga participă în Festival cu creații proprii, care urmează a fi traduse în limba polonă.

„Spoke’n’Word” este un spectacol anual de poezie scandată adresat tinerilor, organizat de EUNIC Varșovia, în colaborare cu prestigioși parteneri locali. Festivalul oferă artiștilor tineri din diferite țări posibilitatea de a se cunoaște și de a lucra împreună în cadrul unor ateliere, conduse de un slammer polonez, ce se întind pe durata a trei zile. Atelierul presupune combinarea creațiilor personale cu elemente de teatru, muzică și lumină, produsul final fiind prezentat audienței în ultima seară a atelierelor. Fiecare atelier este constituit din 2-3 artiști polonezi și 4-5 artiști invitați de țările EUNIC participante. Seara de gală începe cu un concurs de poezie scandată, adresat artiștilor polonezi, încheiat cu un premiu, și continuă cu spectacolul construit în cadrul atelierelor, în care artiștii își prezintă creațiile.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook