25 ianuarie 2019

Sola

Luis Fonsi, căștigătorul a 5 premii Latin Grammy si creatorul hit-ului „Despacito”, lansează un nou single, „Sola”, o baladă emoționantă, cu o structură și un ritm antonimice muzicii lansate în ultima perioadă de artistul portorican.



Prin intermediul piesei „Sola”, care este disponibilă în două variante (engleză și spaniolă), Fonsi încerca o întoarcere la rădăcini, dorind să demonstreze lumii că nu este doar un creator de hit-uri, ci și un adevărat povestitor. Single-ul „Sola” este un material sensibil și onest, care urmărește narațiunea unei povești de dragoste complicate, o iubire alimentată de speranță și susținută prin puterea imaginației.

Single-ul „Sola” este extras de pe albumul „Vida” – cel de-al zecelea material semnat Luis Fonsi și unul dintre cele mai așteptate albume ale anului 2019 – a cărui lansare este programată pentru 1 februarie 2019. Albumul „Vida” a schimbat cursul muzicii latine înainte de a se fi lansat, reușind să domine toate topurile internaționale cu piese precum „Despacito”, „Échame La Culpa”, „Calypso” și „Imposible”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook