1 martie 2011

So Lucky

La Chişinău, pe 26 februarie 2011, s-a desfăşurat Finala Naţională Eurovision 2011, la care au participat 25 de concurenţi. În baza deciziiei juriului şi a televotingului, a fost desemnat câştigătorul. Republica Moldova va fi reprezentată la Eurovision de formaţia Zdob şi Zdub cu melodia „So Lucky”, care a ieşit învingătoare în preselecţia naţională. Semifinalele Eurovision 2011 vor avea loc în oraşul Dusseldorf, Germania, pe 10 şi 12 mai, iar Marea Finală – pe 14 mai.



Va fi pentru Zdob şi Zdub a doua participare la concursul european al cântecului, deoarece în 2005 au reprezentat Moldova la Eurovision cu „Bunica bate toba”, obţinând locul şase.

Pe 26 februarie, formaţia „Zdob şi Zdub” a ieşit pe scenă, purtând pe cap nişte căciuli gigantice, originale, confecţionate de bunica şi bunelul din Văleni, care i-au adus noroc, obţinând 10 puncte din partea juriului şi 10 puncte din partea publicului.

În clasamentul final, pe locurile doi şi trei s-au situat Pasha Parfeni cu „Dorule” şi Natalia Barbu cu „Let Me Jazz”.

Interpreta Karizma a devenit favorită a publicului cu piesa „When Life is Grey”, obţinând în urma televotingului 12 puncte, dar numai un singur punct din partea juriului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook