21 octombrie 2013

Silk and Silicone

Trupa Pixels a lansat un nou videoclip pentru single-ul “Silk and Silicone”. Membrii trupei, pentru care vizualul și sonorul se contopesc, mărturisesc în noul videoclip ce le place lor atât de mult la mătase și silicon. Ritmul melodiei, care combină versuri strigate ori șoptite și pasaje de hip-hop, se suprapune peste secvențele intermitente de la concertele live și personajele feminine din videoclip.



Cu două albume la activ – „Fire Exit” (2008) și „TKOVCTRL” (2012), cei din Pixels se descriu ca o navă spațială cu un echipaj divers. Misiunea lor este să exploreze căile nebătute ale galaxiei, dorindu-și să ajungă în muzică acolo unde „no one has gone before”. Atitudinea celor cinci membri ai trupei vibrează în armonie cu brumul mocnit al circuitelor integrate. În vene le curge de fiecare dată curentul alternativ pe care îl auzi trecând prin neoanele din inima orașului. „Muzica este Alchimia noastră! Vocea face ca vidul să vibreze iar în acel ecou sec ne regăsim pe noi înșine. De la demența spațială la stațiile de metrou… construim… cărămidă cu cărămidă. Noi suntem PIXELS.”

Trupa Pixels a fost înființată în 2006, iar formula actuală îi cuprinde pe Cătălin Rulea (fondatorul formatiei – voce, chitară, electronice), Andreas Aron (voce, bass), Tudor Popescu (tobe), Irina Creangă (backing vocals) și Liviu Iancu (synth).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook