26 august 2013

Sex

Actorii Emilia Popescu, Mircea Rusu, Gelu Niţu şi Mihai Calotă răspund la întrebările despre meandrele iubirii în spectacolul cu piesa „Sex” de Rob de Graaf, în regia şi ilustraţia muzicală ale lui Claudiu Goga, care are premiera luni, 2, şi marţi, 3 septembrie 2013, de la ora 19:00, la Teatrul Metropolis.



„Sex” analizează profund şi cu emoţie, într-un ritm alert, reacţiile şi evoluţia a patru personaje: soţul, soţia, prietenul casei şi partenerul acestuia – două cupluri ale căror probleme ajung să interfereze, urmărindu-i până în cele mai ascunse cute ale intimităţii lor erotice şi morale. Se discută se analizează, „eroii sunt nişte vorbitori entuziaşti”, cum însuşi autorul declară, mânaţi de dorinţa ca odată şi odată totul să fie din nou bine.

Rob de Graaf explică:

Este o combinaţie între amintire şi dor. Cred că, scufundate în adâncul conştiinţei, şi totuşi încă palpabile, se mai păstrează senzaţiile unui armonios odinioară: lumina din camera ta de copil, întunericul de pe coridorul din casa bunicilor, tensiunea plină de aşteptare cu care te duceai la şcoală în dimineţile de vară…

Certitudinile de altădată, oricât de depărtate şi de slabe, formează un nucleu de nostalgie. Şi chiar dacă ştii că trecutul nu se mai întoarce, acest nucleu te păstrează în mişcare. Speri să regăseşti cândva armonia pierdută şi simţirea ca trăire firească.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Sex"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook