8 februarie 2019

Secretul Pălariei Fermecate

Personajele vesele din celebrele cântecele Cutiuța Muzicală prind viață. Liliana Ștefan, inițiatoarea unuia dintre cele mai de succes proiecte muzicale dedicate copiilor, și casele de discuri MediaPro Music și Universal Music România lansează „Secretul Pălariei Fermecate”, un musical pentru copii, ce are premiera pe 10 martie 2019, de la ora 11:00, în Sala Epika din Grand Cinema & More – Mall Băneasa.



Spectacolul „Secretul Pălăriei Fermecate” își propune să aducă în fața celor mici și mari o poveste de tip teatru muzical, în care personajele se confruntă cu situații uneori comice, alteori incitante, iar spectatorii fac parte din poveste alături de personajele de pe scena datorită modului interactiv în care se desfășoară acțiunea. Scenariul în totalitate românesc se împletește armonios cu o selecție de 14 melodii din seria Cutiuța Muzicală, precum și cu momente coregrafice moderne. Mai mult, toate personajele poartă costume spectaculoase, gândite și create la standarde internaționale, special pentru acest specatcol.

Scenariul musicalului pentru copii „Secretul Pălăriei Fermecate” include 8 personaje efervescente, printre care Grațiela – o morărță grațioasă, Tomi – un băiețel inocent și curios, Cocuța – o găinușă cochetă sau Rufus – un cocoș impunător, care se află sub protecția marelui magician Albertino. Copiii sunt și ei eroi ai poveștii: cântă, dansează și salvează veselia alături de personajele preferate.

Cutiuța Muzicală este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din Romania dedicat copiilor, cu o notorietate de peste 15 ani pe piața muzicală. Povestea Cutiuța Muzicală a început în anul 2001, când Liliana Ștefan, în rolul de proaspătă mămică, a lansat, alături de MediaPro Music, primul album de cântecele pentru copii. De-a lungul timpului, Cutiuța Muzicală a devenit un brand recunoscut în lumea mămicilor și a copiilor, dar și în industria muzicală românească și, nu de puține ori, a reprezentat un instrument de educație prin care copiii au învățat cele mai iubite cântecele. 

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook