10 octombrie 2016

Seara de poveşti

Librăria Cărturești din Iulius Mall, Cluj reia „Seara de povești”, unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale sale. Din 11 octombrie 2016, în fiecare marți, de la ora 19:00, Rodica Tulbure îi conduce pe cei mici prin cele mai fantastice lumi și printre cele mai năstrușnice personaje. Și, dacă asta se întâmplă oricum într-o ceainărie, la sfârșit toată lumea servește un ceai de fructe din partea casei.

cluj_povesti

De anul trecut librăria a creat și un club al iubitorilor de povești, pe care l-a numit „Clubul spiridușilor de carte”. Cardul de membru garantează nu doar accesul la serile de povești și toate evenimentele speciale de pe parcursul anului, ci și scăderea, ca prin minune, a prețurilor cărților pentru copii. Sistemul de reduceri gândit e simplu: fiecare participare la o seară de povești aduce 2 puncte, sub forma unui autocolant haios care trebuie lipit pe dosul cardului. 10 puncte adunate înseamnă 10% reducere, 20 de puncte – 20% și 30 de puncte – 30%, aplicabile la toate cărțile pentru copii. Un fluturaș explică însă totul în detaliu.

Părinții sunt rugaţi să țină cont de două reguli importante ale „Serii de povești”. Prima ține de vârsta copiilor participanți, care trebuie să fie între 5 și 10 ani – prin gradul de complexitate al poveștilor selectate, evenimentul este inadecvat copiilor mai mici sau mai mari. A doua e de a nu lăsa copii în librărie nesupravegheați, personalul neasumându-și răspunderea în privința lor.

Dragi copii, dacă vreți să deveniți membri ai selectului „Club al spiridușilor de carte”, sunteţi aşteptaţi să vă ridicați legitimațiile din librărie. Iar serile de marți notați-le în calendar sau în orar ca întâlniri mai mult sau mai puțin secrete, la o Poveste.

Printre beneficiile unui astfel de eveniment se numără, alături de apropierea de povești, strângerea la un loc în jurul unei pasiuni comune, împărtășirea unor momente de bucurie și familiarizarea cu un spațiu al cărții alternativ școlii.

Începând cu acest sezon se organizează ocazional seri de povești și la librăria Cărtureşti din Polus Center, Cluj. O altă noutate e că în unele seri, care urmează să fie semnalate dinainte, se citesc povești în limba maghiară.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook