17 iunie 2016

Se poartă vara

După ce au cucerit separat, an de an, topurile cu hituri de vară, iată că Nicole Cherry şi Connect-R au pregătit o surpriză, de data aceasta împreună. Cei doi lansează single-ul „Se poartă vara”, pentru care au filmat şi un videoclip plin de energie şi foarte colorat, numai bun pentru vară.



Colaborarea a început când „Cireşica” s-a îndrăgostit, la propriu, de piesă, în studioul Rappin’ON Production.

Nicole Cherry declară:

„Se poartă vara” este single-ul pe care l-am aşteptat de mult să-l lansez. Alături de Connect-R facem echipă bună şi suntem convinşi că de la primele acorduri muzicale piesa va cuceri imediat. De aceea, am mare încredere că va fi hit, iar videoclipul va confirma şi el acest lucru. Vara asta va fi a noastră, a tuturor.

Melodia în cauză este una inedită, pentru că întâlnim acorduri de ţambal, iar versurile sunt, în totalitate, un adevărat pamflet al cotidianului autohton. De regia clipului s-a ocupat tot Alex Ceauşu, responsabilul de mai toate materialele video pe care cei doi artişti le-au lansat până acum.

Connect-R a povestit:

Nicole, de fapt, mi-a luat piesa! Eu am compus-o pentru mine, cu țambal, taraf şi beat-uri cum se poartă afară. Povestea piesei este, de fapt, că într-o o zi a venit Cireşica în studio să-i fac o piesă, iar după ce am ascultat vreo 10, i-am pus din greșeală şi piesa mea! Ea s-a îndrăgostit de ea, pe loc. Şi, după ce a început să o fredoneze, n-am mai putut să văd piesa altfel decât cu vocea ei. I-am dăruit piesa, însă ea şi-a dorit să rămân şi eu pe ea. Aşa s-a născut colaborarea noastră, pentru single-ul „Se poartă vara”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook