28 decembrie 2009

Scurtmetraje

La scurt timp după apariţia secţiunii Trailere, Citatepedia se extinde în aceeaşi direcţie cu secţiunea Scurtmetraje, destinată creaţiilor video de durată relativ scurtă.

Începem în forţă, cu o colaborare în trei:

  • Vancouver Film School, una dintre cele mai bune şcoli de film din lume, ne-a acordat dreptul de difuzare a numeroaselor scurtmetraje realizate de studenţii săi
  • Masteratul pentru Traducerea Textului Literar Contemporan, condus de Prof. dr. Lidia Vianu, din cadrul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti, contribuie cu realizarea subtitrărilor, prin participarea masteranzilor, astfel încât limba să nu constituie o problemă
  • Citatepedia face organizarea acţiunii şi găzduirea scurtmetrajelor (sarcină nu tocmai uşoară, dată fiind calitatea tehnică excelentă a materialului video, care conduce la un important consum de resurse)


Desigur, secţiunea va creşte în timp şi cu scurtmetraje din alte surse. Există deja un plan în acest sens. Deocamdată ne concentrăm pe materialul pus la dispoziţie de Vancouver Film School, dar nu ezitaţi să faceţi propuneri prin formularul de contact. Ar fi o plăcere să includen şi scurtmetraje româneşti în această colecţie, care se doreşte a ajunge una de referinţă în domeniu.

Sperăm ca scurtmetrajele să vă facă mare plăcere şi să fie încă un motiv pentru vizita zilnică la Citatepedia. Vizionare plăcută!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook