12 septembrie 2011

Scriitoarea Ioana Pârvulescu în turneu suedez

Scriitoarea Ioana Pârvulescu se va afla între 20 şi 23 septembrie 2011 într-un turneu în oraşele Stockholm şi Göteborg, cu ocazia lansării în limba suedeză a romanului său „Viaţa începe vineri”. Turneul este organizat de Institutul Cultural Român de la Stockholm şi cuprinde seminarii şi întâlniri cu cititorii la sediul institutului şi la Târgul de Carte Bok & Bibliotek de la Göteborg.

Marţi, 20 septembrie, de la ora 18:30, Ioana Pârvulescu se va întâlni cu cititorii la sediul ICR din Stockholm, unde autoarea va susţine un dialog cu Sara Danius, scriitor şi critic literar.

Joi, 22 septembrie, de la ora 16:00, Ioana Pârvulescu va participa împreună cu scriitoarea Sigrid Combüchen la seminarul „Două călătoare în timp”, moderat de Anne Swärd, iar vineri, 23 septembrie, de la ora 11:00, la un alt eveniment, împreună cu criticul literar Martin Lagerholm.

„Viaţa începe vineri” este primul titlu românesc publicat de editura 2244, fondată în 2010 sub umbrela celui mai mare grup editorial suedez, Bonnier, şi specializată în literaturile din jurul Mării Negre.

„Viaţa începe vineri” reprezintă debutul în roman al eseistei Ioana Pârvulescu şi s-a numărat printre cele mai de succes cărţi româneşti ale anului 2009. Traducerea în limba suedeză a fost realizată de Jeana Jarlsbo, traducător şi critic literar de origine română.

Programul evenimentelor publice la care va participa Ioana Pârvulescu poate fi consultat pe www.rkis.se.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Scriitoarea Ioana Pârvulescu în turneu suedez"

  1. carmen gheorghe spune:

    Este vorba chiar de o realizare, Ioana.
    Romanul e o bomboana cu visine trase in ciocolata, iti ramine pe limba.Deci sa guste si sudezii..
    Scriu aici unde nu va citi nimeni vreodata, vad ca e singurul comentariu…
    cu blogurile astea e o loterie oceanica, dar poate ne vom intilni vreodata, la Brasov, la Bucuresti, si o sa ti spun ca ti-am scris undeva.
    carmen

    Bravo, sagunisti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook