4 februarie 2013

Scandal – sezonul 2

În al doilea sezon al serialului „Scandal”, care are premiera la Universal Channel marți, 5 februarie 2013, ora 22:00, creatorii și producătorii executivi care au realizat şi serialele „Grey’s Anatomy” și „Private Practice” vor dezvălui în continuare ce se ascunde în spatele intrigilor coordonate de Olivia Pope și de echipa ei.



Fiecare are ceva de ascuns, iar Olivia Pope (interpretată de Kerry Washington) și-a pus viața în slujba protejării și apărării imaginii publice a celor aflați în elita națiunii, încercând să păstreze ascunse secretele lor. Fost consultant de presă al Președintelui Statelor Unite, respectată, dar în același timp temută, Olivia a părăsit Casa Albă pentru a-și deschide propria firmă specializată în managamentul crizelor. Ea speră să înceapă un nou capitol în viața sa, atât în plan profesional, cât și personal, dar se pare că nu poate să o rupă complet cu trecutul. Angajații ei sunt cei mai buni atunci cât vine vorba să-și facă jobul, dar devine evident că acești „gladiatori în costume”, specializați în a avea grijă de viețile altora, reușesc cu greu să-și rezolve problemele din propriile vieți.

În același timp, Olivia ar trebui să învețe cum să se controleze pe ea însăși. După ce a avut o aventură cu fostul ei șef, Președintele Fitzgerald Grant (interpretat de Tony Goldwyn), și-a promis să pună capăt relației. Dar pasiunea dintre ei este foarte greu de negat, iar manipulatoarea Primă Doamnă, Mellie Grant (interpretată de Bellamy Young), și nemilosul Șef al Cabinetului, Cyrus Beene (interpretat de Jeff Perry), care sunt conștienți de această atracție, se folosesc de ceea ce știu pentru propriile interese, demonstrând că nu doar clienții Pope&Associates sunt cei care au secrete murdare de ascuns.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook