22 octombrie 2012

Săptămâna merelor coapte

Săptămâna merelor coapteÎn data de 23 octombrie 2012, de la ora 14:00, la sediul Librăriei „Mihail Sadoveanu„, Bd. Magheru nr. 6-8, sector 1, Editura Vremea lansează o nouă carte, „Săptămâna merelor coapte„, de Su Anisa, acest eveniment reprezentând debutul pentru această tânără scriitoare.

Toţi iubitorii de literatură sunt invitaţi să participe la evenimentul de lansare, în cadrul căruia se va organiza şi un concurs cu o tombolă, iar fericiţii câştigători vor pleca cu încă un volum publicat de Editura Vremea. Pentru a putea participa la această tombolă, trebuie să prezentaţi la organizator chitanţa prin care dovediţi că aţi cumpărat cartea „Săptămâna merelor coapte” de Su Anisa şi intraţi automat în concurs. Cei trei câştigătorii vor fi desemnaţi chiar de autoare prin tragere la sorţi, înainte de sensiunea de autografe.

Cele 28 de povestiri din acest volum încearcă, într-un mod autentic, inocent şi ironic să ajungă la cititor descoperindu-i o lume a dorinţelor împlinite în mod simbolic, a trecutului care poate reapărea subit, a neputinţei de a-l înţelege pe celălalt, uneori a cruzimii umane, a aşteptărilor zadarnice sau a unor căutări exterioare a ceea ce nu există în propria persoană. Personajele au propriul mod de a vedea lucrurile şi de a acţiona, ceea ce conduce la finaluri surprinzătoare. Totuşi, fiecare personaj, fie el om, peşte, roşie sau curte, se sforţează să schimbe ceva sau măcar să înţeleagă ce i se întâmplă.

Su Anisa s-a născut în 1980 în capitală, a studiat Dreptul la Universitatea Bucureşti şi, după un popas în avocatură, s-a decis să-şi urmeze visul de a fi scriitoare. Între vis şi realitate apar mereu, ca în basme, multe impedimente, de felurite naturi, dar apariţia acestei cărţi înseamnă o primă treaptă spre împlinirea aspiraţiei sale.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook