16 noiembrie 2011

Saga Amurg: Zori de zi – partea 1

Kristen Stewart şi Robert Pattinson, celebrii actori ai francizei fenomen „Saga Amurg”, le pregătesc fanilor din întreaga lume o nuntă ca în poveşti, în penultimul episod al seriei – „Saga Amurg: Zori de zi – partea 1” („The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1”), care are premiera internaţională şi românească pe 18 noiembrie 2011. Filmul poate fi vizionat în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Băneasa, Glendale Studio (Bucureşti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacău, Brăila, Baia Mare, Timişoara, Iaşi, Piteşti), Cityplex (Constanţa, Braşov, Bucureşti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Cinema Phoenix (Paşcani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Bucureşti, Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploieşti).



În cel de-al patrulea film al poveştii de dragoste care a topit inimile tuturor tinerilor, Kristen Stewart şi Robert Pattinson vor face deliciul fanilor în cele mai romantice ipostaze, lucru care nu le-a venit deloc uşor pe parcursul filmărilor: „Nunta Bellei cu Edward a fost cea mai bine păzită scenă din întreaga producţie. Am avut parte de Serviciile Secrete ale stiliştilor şi toată echipa era înnebunită de condiţiile lor draconice, nu avea nimeni voie pe platou cu un telefon mobil. Şi toţi erau speriaţi la gândul că poate ajunge vreo imagine pe internet. În cea mai mare parte a timpului am stat acoperită cu o pelerină a personajelor Volturi”, a declarat Kristen Stewart într-un interviu.

În mod suprinzător, pentru Robert Pattinson cel mai dificil moment a venit atunci când actorul a trebuit să renunţe la tricou: „Am fost foarte stresat când a trebuit să îmi dau jos tricoul. În toate cărţile seriei se pune mult accent pe aspectul fizic al lui Edward, lucru care nu m-a afectat până în acest moment, pentru că am reuşit să-l evit. Însă în Saga Amurg: Zori de zi – partea 1 n-am mai avut încotro, nu puteam să filmez o scenă în mare complet îmbrăcat.”

Cu multe personaje noi şi răsturnări de situaţie neaşteptate, filmul are la bază romanul omonim scris de Stephenie Meyers, care, din dorinţa realizatorilor, a fost adaptat pentru două filme. Pentru a putea reda cât mai fidel capitolele finale, producătorii l-au adus în echipa de excepţie pe reputatul regizor Bill Condon, laureat al premiului Oscar pentru scenariul filmului „Gods and Monsters”.

„Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1” duce povestea de dragoste dintre Bella şi Edward pe un făgaş aproape normal. Vampirul şi muritoarea par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniştită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări şi pericole negândite. După controversata nuntă, Bella şi Edward pleacă la Rio de Janeiro pentru luna de miere. Rodul pasiunii lor nu se lasă mult aşteptat, Bella rămânând imediat însărcinată. Şi cum legătura lor nu ar fi trebuit să dea naştere unui urmaş, venirea pe lume a creaturii hibride aproape că o ucide pe Bella. Singura ei şansă de supravieţuire este ca Edward să o transforme în vampir. Până să realizeze ce se întâmplă, Edward, Bella şi fiica lor Renesmee ajung să fie vânaţi atât de Volturi, cât şi de vârcolaci, iar războiul mocnit dintre clanuri este pe cale să se reaprindă.

Fanii Twilight din România vor putea participa într-un cadru festiv, alături de multe vedete îndrăgite, la cea mai aşteptată nuntă a anului, pe 18 noiembrie, la CinemaPRO, de la ora 19:30.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook