5 iulie 2010

Robert Pattinson. Biografia neoficială

Robert Pattinson. Biografia neoficialăLa Editura Leda a apărut o carte de interes mai ales pentru fanii seriei de filme „Amurg”: „Robert Pattinson. Biografia neoficială” de Virginia Blackburn.

„Eram necondiţionat şi irevocabil îndrăgostită de el.” Aceste vorbe devenite celebre ale Bellei Swan despre Edward Cullen s-au adeverit pentru milioanele de fani de pretutindeni în privinţa simpaticului Robert Pattinson. Talentat, frumos de pică şi la fel de apetisant precum personajul pe care-l joacă pe ecran, Robert este acum dorit de toate fetele. Ce poveste se ascunde în spatele ochilor săi mistuitori şi cum a ajuns el imaginea pe care oricine şi-ar afişa-o pe perete?

Misterul de care s-a înconjurat enigmaticul actor e descifrat în această biografie neoficială: de la copilăria sa londoneză, trecând prin rapida-i ascensiune în lumea starurilor, până la postura lui actuală, de „bucăţelul” cel mai ispititor al Hollywoodului – orice detaliu al vieţii lui Robert este disecat şi pus pe tapet.

Virginia Blackburn schiţează un portret frapant al acestei figuri iconice, indiferent dacă-i descrie talentele actoriceşti şi calităţile de muzician sau ne desfată cu întâmplări anecdotice mai puţin cunoscute legate de el. Biografa îi cercetează inspiraţia şi ambiţiile şi scoate la iveală secrete de culise din filmările seriei „Harry Potter”, ca şi bârfe de ultimă oră din lumea filmelor „Amurg”.

Aceasta este cea dintâi biografie consistentă a acestei noi senzaţii a ecranului. Iată, în sfârşit, povestea cuceritoare a lui Rob, pentru fanii lui de pretutindeni… s-o citească şi să se bucure de ea.

Virginia Blackburn este o bine-cunoscută ziaristă şi scriitoare londoneză. A publicat mai multe biografii ale unor celebrităţi precum David şi Victoria Beckham, Kylie Minogue, Robbie Williams şi Ant & Dec. Robert Pattinson este cea dintâi biografie consistentă a noii senzaţii a ecranului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook