27 septembrie 2018

Restartează-ţi viaţa! Eşti gata!

Pe 22 Septembrie 2018, Alex Marinca, life coach, trainer și speaker, a publicat prima sa carte, cu titlul „Restartează-ţi viaţa! Eşti gata!” Cititorii descoperă un ghid din care învață despre trezire, despre descoperirea pasiunii și ce au de făcut pentru a trăi viața pe care și-o doresc. Această carte nu doar vorbește despre restartarea vieții, ci îi învață cum să o facă practic.

Prin această carte, Alex Marinca îndrumă cititorii să facă pași concreți spre libertate, pentru a trăi viața pe care și-o doresc, povestind fiecare pas pe care el l-a făcut și l-a ajutat să ajungă unde este astăzi. Cartea este o provocare care îndeamnă la depășirea limitelor pentru a lăsa trecutul în urmă și la rezolvarea problemelor din fiecare zonă a vieții.

Încă de la începutul cărții, Alex Marinca îndeamnă cititorii să fie „brutal de onești” cu ei înșiși, să nu se mai mintă și să înceapă să facă pași concreți pentru a ajunge să fie cea mai bună versiune a lor. De asemenea, Alex pune oglinda astfel încât cititorii să aibă posibilitatea să se observe și din alte perspective, pe care poate nici nu le știau. Perspective care le influențează viața, deciziile, alegerile și pașii pe care îi fac, perspective despre care poate nu știu că sunt acolo și le afectează viața.

Prin această carte, Alex Marinca oferă ustensilele necesare pentru cititori pentru a se observa, pentru a scoate la suprafață ceea ce este de schimbat, transformat, vindecat, lăsat în urmă, modificat sau înlocuit, astfel încât să trăiască viața pe care o merită și pe care și-o doresc.

Cartea oferă posibilitatea de a călători prin lume alături de Alex în diferite locuri și a întâlni oameni, profesori, mentori, care vor împărtăși din experiențele lor cititorilor și le arată alte perspective ale vieții, așa cum au făcut-o și pentru el.

Alex Marinca mărturisește:

Cred că fiecare dintre noi are posibilitatea de a o lua de la capăt și a trăi viața pe care și-o dorește cu adevărat. Trebuie doar să decizi să faci acest lucru. Mulți o sa-mi spună că nu este chiar așa de ușor. Nici nu spun asta. Spun doar că toți avem această posibilitate, dar sunt doar câțiva care au curajul să o și facă.

Alex Marinca este life coach, trainer, speaker cu o experiență de 9 ani. Este cunoscut pentru faptul că îi place să vorbească „pe bune”, „având cărțile pe masă” și că este gata să dea mereu 100%, nenegociabil.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 4 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook