1 octombrie 2008

100.000.000 de cărţi de Paulo Coelho

Paulo CoelhoScriitorul brazilian Paulo Coelho organizează pe 15 octombrie 2008 la Târgul de carte de la Frankfurt o petrecere pentru a sărbători atingerea cifrei record de 100.000.000 de exemplare vândute în întreaga lume. Cărţile lui Paulo Coelho s-au tradus în 67 de limbi în 150 de ţări, iar cea mai bine vândută carte a sa rămâne „Alchimistul„, cu peste 30.000.000 de exemplare.

La acest eveniment, unde şi-au anunţat prezenţa ministrul brazilian al culturii, Juao Luiz Silva Ferreira, cântăreţul brazilian Gilberto Gil şi reprezentanţi ai presei din întreaga lume, sunt invitate toate editurile care au publicat cărţile sale. Cu acest prilej, autorul va prezenta primele pagini ale următorului său roman, a cărui acţiune se desfăşoară în culisele Festivalului de la Cannes.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 18 februarie 2008

Proiect experimental bazat pe cartea „Vrăjitoarea din Portobello”

Proiect experimental bazat pe cartea „Vrăjitoarea din Portobello”Scriitorul brazilian Paulo Coelho a lansat o competiţie inedită, constând în ecranizarea de către cititori a celei mai recente dintre cărţile sale, „Vrăjitoarea din Portobello„, povestea unei fascinante tinere din Transilvania. Astfel, romanul a fost împărţit în 15 părţi, fiecare urmând să fie atribuită pentru realizare celor 15 câştigători, în calitate de regizori. Cei care doresc să participe, pot citi toate detaliile pe pagina proiectului: The Experimental Witch.

Deşi a început prin simpla iniţiativă a lui Paulo Coelho, proiectul a atras atenţia în întreaga lume, atât prin concept, cât şi prin deschidere. Recent, firma Hewlett-Packard a hotărât să se implice în susţinerea proiectului, realizând şi un site în acest sens: The Experimental Witch Film Competition.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 19 septembrie 2007

Coelho face vedetă o vrăjitoare din Transilvania

Coelho face vedetă o vrăjitoare din TransilvaniaEditura Humanitas lansează, astăzi, de la ora 18:00, la Librăria „Humanitas Kretzulescu”, cartea scriitorului brazilian Paulo Coelho, „Vrăjitoarea din Portobello„, povestea unei fetiţe orfane din Transilvania care pleacă într-o călătorie în jurul lumii şi schimbă viaţa personajelor pe care le întâlneşte.

Scriitorul brazilian a fost, cu doi ani în urmă, în România, vizitând atunci şi zona Transilvaniei. Oamenii pe care i-a întâlnit ­l-au inspirat să aleagă origini româneşti pentru personajul central al noului său volum. Ţiganca vrăjitoare Atena ghiceşte viitorul, dispare miraculos şi poate schimba mersul evenimentelor.

Articolul integral din Adevărul…

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 7 septembrie 2007

Paulo Coelho şi vrăjitoarea din Transilvania

Paulo CoelhoUltimul roman al lui Paulo Coelho, „Vrajitoarea din Portobello”, va fi lansat în România pe 14 septembrie, la editura Humanitas. Romanul spune povestea unei tinere ţigănci din Transilvania care ajunge să schimbe viaţa celor care au întâlnit-o.

„Vrăjitoarea” s-a născut în România şi nu avea vreun nume. În Beirut, părinţii adoptivi îi spun Sherine. Apoi primeşte numele zeiţei înţelepciunii, Atena. Călătoreşte în toată lumea, căutându-se pe sine, şi află mult mai mult decât sperase – află adevărul despre lumea în care trăieşte. Va deveni Vrăjitoarea din Portobello. Iar mărturiile conturează un destin de excepţie.

Interviul integral din Evenimentul Zilei…

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii