9 octombrie 2017

Câştigătorii Festivalului Internaţional al Aforismului

Festivalul Internaţional al Aforismului, a cărui primă ediţiei s-a desfăşurat în zilele de 5-6 octombrie 2017 la Tecuci, este iniţiat şi coordonat de cunoscutul, în ţară şi străinătate, aforist tecucean Vasile Ghica şi organizat de către acesta şi de Fundaţia Pelin, condusă de tecuceanul Eugen Doru Pelin, cu sprijinul Primăriei Municipiului Tecuci. Prezenţa academicienilor Naji Naaman şi Nicolae Dabija, redactorul-şef de la revista-fanion „Literatura şi Arta” din Chişinău, a atras atenţia publicului şi presei locale. Cei doi au fost preşedinţii de onoare ai acestei ediţii.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 13 voturi
Încarc...
 11 iulie 2012

Festivalul Naţional de Epigramă „Umor la Mila 80” 2012

Centrul Cultural „Dunărea de Jos” și Clubul Umoriștilor „VERVA” din Galați organizează Festivalul Național de Epigramă „Umor la Mila 80”, ediția a XV-a, în perioada 12-14 octombrie 2012.

În cadrul acestui festival cu tradiţie se desfăşoară două concursuri de gen.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...
 18 noiembrie 2011

Premiile Festivalului Naţional de Epigramă şi Fabulă „Donici, cuib de-nţelepciune” 2011

Organizatorii au făcut publice rezultatele Concursului de epigramă şi fabulă „Donici, cuib de-nţelepciune” de la Chişinău, care în acest an nu a avut şansa să se transforme într-un festival de anvergură ca în anii precedenţi, dată fiind lipsa resurselor financiare. Rezultatele au fost aduse la cunoştinţă cu explicabilă întârziere, deoarece s-a tot sperat că sponsorii care au sprijinit anterior festivalul vor da curs rugăminţilor, însă n-a fost să fie. S-ar putea totuşi întâmpla ca festivalul să aibă loc până la finele acestui an – în acest caz premianţii şi invitaţii vor fi anunţaţi. În caz contrar, diplomele şi premiile vor fi înmânate câştigătorilor la un viitor festival organizat în România sau vor fi transmise prin colegii de club prezenţi la manifestare.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 23 iunie 2011

Festivalul Naţional de Epigramă „Umor la Mila 80” 2011

Consiliul Judeţului Galaţi, Centrul Cultural Dunărea de Jos, Uniunea Epigramiştilor din România şi Clubul Umoriştilor VERVA din Galaţi organizează Festivalul Naţional de Epigramă „Umor la Mila 80” – ediţia a XIV-a, în perioada 7-9 octombrie 2011.

În cadrul acestui festival, se lansează două concursuri.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 18 mai 2011

Festivalul Naţional de Epigramă „Cât e Buzăul de mare” – ediţia a XII-a, 13-15 mai 2011

Lucrările zilei de 13 mai 2011 s-au desfăşurat în sala mare a Primăriei Buzău. După intonarea Imnului Festivalului Naţional de Epigramă “Cât e Buzăul de Mare” (textul şi muzica de epigramistul buzoian Mitică Ion) şi proiectarea pe un ecran, anume instalat, a paginilor revistei Cenaclului Umoriştilor Buzoieni, Mihai Sălcuţan – Preşedintele cenaclului – a deschis şedinţa de lucu salutând pe oaspeţi, dintre care prezenţi la Buzău pentru prima oară erau numai domnii Petre Gigea-Gorun, Mihai Batog-Bujeniţă, Ion Fârte şi Ioan P. Gârda.

Viceprimarul instituţiei gazdă a salutat pe toţi cei prezenţi, urându-le bun venit şi succes la lucrări şi a înmânat domnului George Corbu, preşedintele Uniunii Epigramiştilor din România, emblema Municipiului Buzău.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii