21 septembrie 2020

„Schitt’s Creek” a luat tot ce putea lua la Emmy 2020

Cea de-a 72-a ediție a Premiilor Emmy nu a mai avut loc la Teatrul Microsoft din Los Angeles, din cauza pandemiei de COVID-19, fiind în schimb găzduită de Staples Center. Câștigătorii au ținut discursurile de acasă. Ceremonia a fost găzduită de Jimmy Kimmel.

Nominalizările au fost anunțate în luna iulie 2020, „Watchmen” conducând nominalizările cu unsprezece categorii, urmat de „Succession” cu zece și „Ozark” cu nouă categorii.

Serialul canadian „Schitt’s Creek” a devenit primul serial de comedie care a câștigat cele patru categorii principale (pentru actor în rol principal și secundar și actriță în rol principal și secundar) într-un singur an, precum și primul serial de comedie sau dramă care a câștigat toate cele șapte premii majore într-un singur an, devenind cea mai premiată comedie într-un singur an. Pentru rolul său principal din „Schitt’s Creek”, Dan Levy a devenit, de asemenea, prima persoană care a câștigat un premiu la trei categorii importante (Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial de comedie, Cel mai bun regizor de serial de comedie, Cel mai bun scenarist de serial de comedie) într-un singur an.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 9 ianuarie 2018

Premiile Globul de Aur 2018 în negru

Cea de a 75-a ediţie a Premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminică, 7 ianuarie 2018, la Los Angeles, şi-a desemnat câştigătorii. Seth Meyers a fost pentru prima oară gazda ceremoniei. Oprah Winfrey a primit premiul Cecil B. DeMille Lifetime Achievement Award, iar actorul Gary Oldman a primit primul său Glob de Aur după o carieră de 40 de ani.

Filmul „The Shape of Water” a primit cele mai multe nominalizări, în număr de şapte, iar „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” a primit Globul de Aur pentru cel mai bun film la categoria dramă şi a devenit, alături de serialul „Little Big Lies”, câştigătorul serii, cu nu mai puţin de patru trofee. Printre premianţi s-au mai numărat Frances McDormand, Saoirse Ronan, James Franco, Nicole Kidman, Elisabeth Moss şi alţii.

Fiind prima mare ceremonie care a avut loc la Hollywood de la declanşarea scandalului care l-a avut în centru pe producătorul Harvey Weinstein, majoritatea invitaţilor au purtat ţinute negre, în semn de protest faţă de hărţuirea sexuală, dar şi de a milita pentru egalitatea dintre sexe, dreptul egal la muncă şi la remuneraţie.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 23 februarie 2015

Realitate vs Ficţiune la Premiile Oscar 2015

Cea de-a 87-a ediţiile a Premiilor Oscar a avut pentru prima oară drept gazdă pe actorul Neil Patrick Harris. „Birdman (or The Unexpected Virtue of Ignorance)” şi „The Grand Budapest Hotel” au primit cele mai multe nominalizări, în număr de 9, dintre care 4 s-au fructificat în premii Oscar. Cel mai râvnit trofeu, acela pentru „Cel mai bun film”, a fost adjudecat de „Birdman”. În continuare lista numără „The Imitation Game” cu 8 nominalizări, „American Sniper” şi „Boyhood” au fost nominalizate la 6 categorii, câştigând un singur trofeu („Cea mai bună editare de sunet”), iar ultimul, prin Patricia Arquette, titlul pentru („Cea mai bună actriţă în rol secundar”). „Foxcatcher”, „Interstellar”, „The Theory of Everything” şi „Whiplash” au fost nominalizate la 5 categorii, ultimul ieşind învingător la 3 dintre ele.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 13 ianuarie 2015

Concurenţă strânsă pentru Globul de Aur 2015

Cea de-a 72-a ediţie a Premiilor Globul de Aur a fost gazduită de Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills, California pe 11 ianuarie 2015. Tina Fey şi Amy Poehler au fost moderatoarele serii pentru cea de-a treia oară consecutiv. „The Affair”, „Birdman” (2 trofee), „Boyhood” (3 trofee), „Fargo”, „The Theory of Everything” (2 trofee) şi „Transparent” s-au aflat printre filmele şi show-urile de televiziune care au primit mai multe trofee. Premiul pentru întreaga activitate „Cecil B. DeMille” i-a fost decernat actorului George Clooney, care în discursul de mulţumire a spus lumii întregi cât de mult îşi iubeşte soţia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 20 septembrie 2012

Terapie de cuplu

Din 21 septembrie 2012, Steve Carell îi așteaptă în cabinetul său pe Mery Streep și Tommy Lee Jones, pentru o terapie de cuplu cât o avalanșă emoțională plină de umor și imprevizibil. Fanii celebrilor actori au ocazia să-i urmărească în premieră în cinematografele din toată țara, în filmul „Terapie de cuplu” („Hope Springs”).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 15 septembrie 2011

A naibii dragoste

O comedie originală, cu mult umor inteligent, „A naibii dragoste” („Crazy, Stupid, Love”) poate fi urmărit în premieră din 16 septembrie 2011 în cinematografele Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPro, Movieplex, The Light Cinema, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacău, Brăila, Baia Mare, Timişoara, Iaşi, Piteşti), Cityplex (Constanţa), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Phoenix (Paşcani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Premiera (Ploieşti), Patria (Bucureşti şi Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii