11 februarie 2019

Premiile Grammy 2019 au arătat cât de populară este muzica country

Cea de a 61-a ediție a galei de decernare a Premiilor Grammy s-a desfășurat în seara zilei de duminică, 10 februarie 2019, la Staples Center din Los Angeles. Alicia Keys a fost gazda ceremoniei.

Marii câștigători ai serii au fost Kacey Musgraves şi Childish Gambino, care au primit nu mai puțin de câte 4 trofee Grammy.

Kacey Musgraves a câștigat patru premii pentru albumul „Golden Hour”, printre care și mult râvnitele titluri Ablumul anului și Cel mai bun album country. A fost un an important și pentru Lady Gaga și Bradley Cooper, care au câștigat secțiunile Cea mai bună interpretare a unui duo/grup și Cel mai bun cântesc scris pentru visual media cu cântecul lor „Shallow” de pe coloana sonoră a filmului „A Star Is Born” (debutul regizoral al lui Bradley Cooper).

Dolly Parton a fost onorată cu premiul MusiCares Person of the Year.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 22 august 2018

Suflu proaspăt la MTV Video Music Awards 2018

Ediția din 2018 a MTV Video Music Awards s-a desfășurat pe 20 august la Radio City Music Hall din New York City. Cardi B s-a aflat în fruntea listei cu nominalizări, adică 12, deschizând și spectacolul, urmată de Beyoncé cu 9, a urmat Jay-Z cu 8 nominalizări, în vreme ce Childish Gambino și Drake au primit câte 7 nominalizări fiecare. Cardi B și Childish Gambino au fost marii învingători ai serii, cu câte trei trofee fiecare.

Madonna a fost invitată să țină un discurs prin care o omagia pe regina muzicii soul, Aretha Franklin, în vreme ce Jennifer Lopez a fost onorată cu Michael Jackson Video Vanguard Award, care recunoaște meritele din muzică și film ale interpreților.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 28 august 2017

„Humble” a dominat gala MTV Video Music Awards 2017

Videoclipurile muzicale au fost onorate pe 27 august la The Forum din Inglewood, California, în cadrul ceremoniei MTV Video Music Awards, ediţia 2017. Cea de-a 34-a ediţie a fost găzduită de Katy Perry. Videoclipul melodiei „Look What You Made Me Do” interpetată de Taylor Swift a avut premiera în timpul emisiei live a spectacolului. Lil Yachty a fost co-prezentatoare împreună cu Terrence J, Charlamagne Tha God şi Gaby Wilson.

Lista nominalizărilor a fost prezentată în luna iulie 2017, iar MTV a continuat să elimine categoriile de premiere pe sexe aşa cum au făcut-o deja la ceremoniile MTV Movie & TV Awards din 2017. MTV a anunţat şi că statueta trofeu „Moonman” va fi redenumită „Moon Person”. Categoriile „Cel mai bun videoclip masculin (Best Male Video)” şi „Cel mai bun videoclip feminin (Best Female Video)” au fost înlocuite cu o singură categorie, „Artistul anului (Artist of the Year)”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 27 ianuarie 2014

Premiile Grammy 2014 au omagiat multe nume noi cu acelaşi fast

Cea de-a 56-a ediţie a premiilor Grammy a avut loc pe 26 ianuarie 2014 la Staples Center din Los Angeles, gala fiind mutată în ianuarie pentru a nu concura cu ediţia Jocurilor Olimpice de iarnă de la Sochi.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 11 februarie 2013

Cel mai râvnit premiu Grammy 2013 a ajuns pe partea cealaltă a Globului

Pe 10 februarie 2013, la Staples Center din Los Angeles, LL Cool J a fost pentru a doua oară gazda premiilor Grammy, ajunse la a 55-a ediţie, acompaniat de nominalizata Taylor Swift. Academia muzicală a prezentat anul trecut trei noi categorii pe lângă cele 78 deja existente – Cea mai bună colecţie de muzică clasică, Cel mai bun album de jazz latin şi Cel mai bun album urban contemporan – ajungându-se la un total de 81. 70 dintre premii au fost prezentate cu o seară înainte, doar 11 rămânând să fie acordate în seara principalei ceremonii.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 12 noiembrie 2012

Premiile Muzicale MTV Europe 2012

Pe 11 noiembrie 2012 a avut loc la Frankfurt festivitatea pentru MTV Europe Music Awards, gazdă fiind modelul german Heidi Klum. Aceasta a fost a cincea oară când Germania a găzduit aceste premii şi a doua oară când locaţia a fost aleasă în Festhalle.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii