9 ianuarie 2017

„La La Land” – 7/7 Premii Globul de Aur

Jimmy Fallon a fost gazda celei de-a 74-a ediţii a Premiilor Globul de Aur, care avut loc pe 8 ianuarie 2017 la hotelul The Beverly Hilton din Beverly Hills, California.

La La Land” a primit 7 nominalizări pe care şi le-a adjudecat în totalitate, devenind cel mai premiat film din istoria Premiilor Globul de Aur, inclusiv pentru Cel mai bun film – musical sau comedie, Cel mai bun regizor şi Cel mai bun scenariu. Producţia franceză „Elle” a primit două premii, iar „The Night Manager”, „Atlanta”, „The Crown” şi „The People v. O. J. Simpson: American Crime Story” sunt producţiile de televiziune cele mai premiate. Meryl Streep a primit distincţia Cecil B. DeMille Lifetime Achievement Award, un premiu care îi recompensează cariera extraordinară de actriţă.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 23 decembrie 2016

La La Land

Scris şi regizat de Damien Chazelle, „La La Land” urmăreşte povestea Miei (interpretată de Emma Stone), o actriţă aspirantă, şi a lui Sebastian (interpretat de Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se zbat să atingă succesul într-un oraş în care prea multe vise şi inimi sunt frânte zi de zi. Plasat în Los Angeles-ul zilelor noastre, printre decoruri cuceritoare şi momente muzicale fascinante, filmul surprinde bucuriile, dar şi dezamăgirile cotidiene a doi tineri în încercarea lor de a-şi îndeplini visele. Cu siguranţă unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, care se bucură deja de şapte nominalizări la Globurile de Aur şi se poziţionează astfel ca unii dintre marii favoriţi la Oscaruri, „La La Land” aduce o poveste de dragoste emoţionantă cu ritm şi muzică, în premieră, din 23 decembrie 2016, în cinematografele din toată ţara.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii