8 mai 2018

Îngeri

Loredana lansează un nou single solo. Interpretată în concertele de la Sala Palatului, piesa “Îngeri” a ridicat sala în picioare, stârnind emoții și ropote de aplauze.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 7 septembrie 2017

Loredana – Ador

Pe 10 noiembrie 2017, de la ora 20:00, Loredana susţine un nou mega show la Sala Palatului, alături de trupa Agurida şi invitaţi speciali – „Ador” – o producţie manifest în care sunt prezentate o parte importantă din lucrurile şi întâmplările din viaţa Loredanei, întâmplări care au transformat-o în femeia de astăzi.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 29 august 2017

RowmaniaFEST 2017

De 7 ani, RowmaniaFest (Festivalul Internațional al Bărcilor cu Vâsle) revine la Tulcea, din dorința de a contribui la creșterea profilului național și internațional al orașului și cu intenția de a stimula dezbaterea despre viitorul sustenabil al Deltei. Ediția 2017 are loc în perioada 1–3 septembrie 2017, începe cu tradiționala (de acum) paradă pe Dunăre a campionilor Ivan Patzaichin, Vasile Dîba și Toma Simionov și se încheie (pe 3 septembrie) cu un spectacol marca Loredana.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 13 iunie 2017

Avatar

Pe 10 iunie 2017, chiar de ziua ei, Loredana Groza a lansat videoclipul single-ului „Avatar”.

Loredana a declarat:

Ca dar de ziua mea, vreau să ofer tuturor îngeraşilor din lume, videoclipul noului meu single, „Avatar”! Vreau să mulţumesc tuturor celor ce aţi făcut ca acest videoclip să prindă viaţă.

„Avatar” este întruparea divinului într-o făptură omenească, este perfecţiunea iubirii, evoluţia şi desăvârşirea sufletului!

Videoclipul noului single a fost filmat în India, iar alături de Loredana a fost echipa Bala-G Studio, formată din Neeraj Singh Vishal Sharma (regizor), Shubham Payal (fotograf), Shubham Pal Akash Pal (asistent), Mithu Santra (hairstylist).

Videoclipul a fost filmat de către Cristi Groza şi Avisek Mangaldharma, montajul fiind realizat de Mihai Vasilache şi Mariana Parea.

Single-ul “Avatar” este compus de către Loredana, Radu şi Ana Sârbu în studioul Rassada Music.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 16 februarie 2017

Ziua de azi

Loredana Groza le face cadou românilor o baladă de dragoste, „Ziua de azi”, un emoţionant îndemn la a te bucura pentru ceea ce ai şi de a trăi în prezent.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 11 mai 2016

Loredana – concert caritabil la New York

Vineri, 13 mai 2016, cu începere de la ora 19:00, Loredana susține un concert caritabil la New York în beneficiul Asociației Curtea Veche, încasările urmând a fi folosite pentru dezvoltarea programului de lectură „Cărțile copilăriei” care are drept scop promovarea cititului de plăcere în rândul copiilor și combaterea analfabetismului în rândul elevilor din satele românești.

Îndrăgita artistă încântă publicul general (adulți și copii însoțiți) cu piese precum „O fată singură în noapte”, „Trandafir de la Moldova”, „Mărioară de la Gorj”, „Extravaganza”, „Zig Zagga”, „Apa”, reinterpretări din repertoriul Mariei Tănase și multe altele în limbile română și engleză.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

septembrie 2019
L Ma Mi J V S D
« aug.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii