6 iunie 2022

Top Gun: Maverick

A fost lansată coloană sonoră a filmului „Top Gun: Maverick”. Proiectul conține melodii de la Lady Gaga și OneRepublic, dar și piesele clasice de la Lorne Balfe, Harold Faltermeyer și Hans Zimmer.

La începutul lunii mai 2022, Lady Gaga a dezvăluit „Hold My Hand” ca fiind primul single care a fost lansat de pe coloana sonoră. Produs de Gaga și BloodPop© cu producție suplimentară de la Benjamin Rice. Billboard a declarat că Lady Gaga urcă cu „Hold My Hand”, iar Vanity Fair a elogiat piesa „o catapultează [Gaga] în cursa pentru Oscar de anul viitor”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 9 mai 2022

Hold My Hand

Lady Gaga a lansat piesa „Hold My Hand” de pe coloana sonoră a filmului „Top Gun: Maverick”, unul dintre cele mai așteptate blockbustere ale anului 2022. Noua melodie a fost produsă Lady Gaga, BloodPop© și Benjamin Rice, iar versiunea ce se regăsește pe coloana sonoră „Top Gun: Maverick” beneficiază de intervenții de compoziție și producție din partea lui Harold Faltermeyer și a laureatului Premiului Academiei, Hans Zimmer.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 4 octombrie 2021

Love For Sale

După lansarea single-urilor „I Get A Kick Out Of You” și „Love For Sale”, albumul „Love For Sale”, o colaborare între Lady Gaga și Tony Bennett, a fost lansat, fiind ultimul proiect muzical al lui Tony Bennett înregistrat într-un studio. Totodată, albumul este punctul culminant al colaborărilor dintre cei doi artiști, aceștia lucrând împreună de zece ani. Cei doi au mai realizat împreună proiectul „Cheek To Cheek”, din 2014, care a debutat pe primul loc în Statele Unite ale Americii.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 8 septembrie 2021

Dawn Of Chromatica

Lady Gaga lansează albumul de remix-uri „Dawn Of Chromatica”. Acesta este un remake al celui mai recent album al lui Lady Gaga, „Chromatica”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 30 octombrie 2020

Positions

Ariana Grande s-a ținut de multe surprize în luna octombrie 2020, iar acum aproape de finalul lunii, artista lansează albumul „Positions”, după ce în urmă cu câteva zile a surprins pe toată lumea cu single-ul omonim.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 23 septembrie 2020

911

Videoclipul cântecului interpretat de Lady Gaga

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii