1 martie 2021

Premiile Globul de Aur 2021, în vremea pandemiei

Cea de-a 78-a ediție a Premiilor Globul de Aur s-a desfășurat mai târziu decât normal din cauza impactului pandemiei de COVID-19 asupra cinematografiei și televiziunii. Gazdele ceremoniei au fost Tina Fey aflată în New York City și Amy Poehler aflată în Beverly Hills, California.

Jane Fonda și Norman Lear au primit distincțiile Cecil B. DeMille Award și, respectiv, Carol Burnett Award pentru realizări deosebite în domeniul cinematografiei și televiziunii.

„The Crown” a câștigat cele mai multe trofee, și anume patru, inclusiv pentru Cel mai bun serial – dramă. „Schitt’s Creek” și „The Queen’s Gambit” câștigat câte două trofee fiecare, „Schitt’s Creek” a obținut Cel mai bun serial – comedie sau musical. La secțiunea film, „Borat Subsequent Moviefilm”, „Nomadland” și „Soul” au câștigat tot câte două trofee fiecare, „Nomadland” adjudecându-și trofeul pentru Cel mai bun film – dramă, iar „Borat” trofeul pentru Cea mai bună comedie sau musical.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 30 septembrie 2016

Deepwater Horizon: Eroi în largul mării

Ecranizarea uneia dintre cele mai mari catastrofe din istoria omenirii, „Deepwater Horizon: Eroi în largul mării” („Deepwater Horizon”) aduce în rolurile principale o distribuţie de excepţie în frunte cu Mark Wahlberg, John Malkovici, Gina Rodriguez, Dylan O’Brien şi Kate Hudson, ale căror interpretări magistrale pot fi urmărite pe marile ecrane din România din 30 septembrie 2016 şi în formatul 4DX.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 16 februarie 2015

Rolul vieţii mele

Pe 13 februarie 2015 a intrat în cinematografe „Rolul vieţii mele” („Wish I Was Here”), comedia regizată de Zach Braff (care a mai realizat „Garden State”, „Chicken Little”, „Oz the Great and Powerfull”). Plasat pe o platformă online destinată strângerii de fonduri prin donaţii, filmul a reuşit să adune în numai trei zile suma de 2 milioane $. După o lună se strânseseră 3,1 milioane $, adică jumătate din bugetul filmului. Susţinătorii de pe internet au putut, în funcţie de mărimea contribuţiei, fie să viziteze platoul de filmare, să ia masa cu vedetele, să dea numele unui personaj sau chiar să apară cu o replică în film.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 12 mai 2011

Iubit de împrumut

Kate Hudson poate fi admirată şi pe marile ecrane din România, odată cu premiera comediei „Iubit de împrumut” („Something Borrowed„). Filmul are premiera din 13 mai 2011 în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Constanţa), Odeon Cineplex (Cluj), Băneasa Drive In Cinema şi reţeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Piteşti, Timişoara) şi din 20 mai în Cityplex (Braşov) şi Hollywood Multiplex (Oradea).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 aprilie 2011

Something Borrowed, un nou film al regizorului Luke Greenfield

Inspirat de romanul omonim aparţinând lui Emily Giffin, „Something Borrowed” prezintă povestea lui Rachel, o avocată de succes din Manhattan şi o prietenă de încredere. Dar la aniversarea vârstei de 30 de ani, Rachel (interpretată de Ginnifer Goodwin) bea câteva pahare de şampanie în plus şi ajunge să petreacă noaptea cu Dex (interpretat de Colin Egglesfield), băiatul de care a fost atrasă în timpul facultăţii şi care acum este logodnicul prietenei sale cele mai bune, Darcy (interpretată de Kate Hudson). Atunci când prietenia de o viaţă pe care cele două tinere o au intră în conflict cu dragostea adevărată, revelaţii romantice şi complicaţii neaşteptate ies la iveală.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 23 septembrie 2008

Doi burlaci şi-o… blondă

Din 26 septembrie 2008, în premieră pe marele ecrane din România, cinefilii pot viziona savuroasa comedie romantică „Doi burlaci şi-o…blondă” („My Best Friend’s Girl”), un film care aduce în rolurile principale nume celebre: Kate Hudson, Jason Biggs, Dane Cook şi Alec Baldwin.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii