9 ianuarie 2017

„La La Land” – 7/7 Premii Globul de Aur

Jimmy Fallon a fost gazda celei de-a 74-a ediţii a Premiilor Globul de Aur, care avut loc pe 8 ianuarie 2017 la hotelul The Beverly Hilton din Beverly Hills, California.

La La Land” a primit 7 nominalizări pe care şi le-a adjudecat în totalitate, devenind cel mai premiat film din istoria Premiilor Globul de Aur, inclusiv pentru Cel mai bun film – musical sau comedie, Cel mai bun regizor şi Cel mai bun scenariu. Producţia franceză „Elle” a primit două premii, iar „The Night Manager”, „Atlanta”, „The Crown” şi „The People v. O. J. Simpson: American Crime Story” sunt producţiile de televiziune cele mai premiate. Meryl Streep a primit distincţia Cecil B. DeMille Lifetime Achievement Award, un premiu care îi recompensează cariera extraordinară de actriţă.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 25 mai 2010

Vechi tovarăşi

Dacă n-aţi mai râs de mult cu poftă, aveţi toate motivele să acceptaţi invitaţia la distracţie pe care o lansează dădacele de ocazie John Travolta şi Robin Williams în producţia Disney „Vechi tovarăşi” („Old Dogs”) – o comedie pentru întreaga familie, disponibilă acum pe DVD şi Blu-ray la calitate cinematografică.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 4 februarie 2010

Din Paris, cu dragoste

John Travolta şi Jonathan Rhys Meyers îşi unesc forţele pentru a aduce, din 5 februarie 2010, cel mai exploziv film al sezonului, „Din Paris, cu dragoste” („From Paris with Love”) în cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Cityplex (Bucureşti şi Constanţa), Lotus (Oradea) şi Odeon Cineplex (Cluj).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 4 ianuarie 2010

123 S-a furat un tren

Filme despre trenuri şi avioane deturnate, şantaj de ostatici, răscumpărări fabuloase şi negocieri febrile am mai văzut. Nu acestea sunt însă sarea şi piperul în „123 S-a furat un tren” („The Taking of Pelham 123”), ci jocul spectaculos al actorilor protagonişti, care nu mai au nevoie de nicio prezentare: John Travolta şi Denzel Washington. Un tandem artistic de primă clasă, „o confruntare psihologică faţă în faţă, plină de dinamism” (după cum a scris Lisa Kennedy în The Denver Post) – acum pe DVD şi Blu-ray.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 22 decembrie 2009

Vechi tovarăşi

Pe 1 ianuarie 2010 are premiera în cinematografele din România filmul „Vechi tovarăşi” („Old Dogs”), una dintre cele mai reuşite comedii pe care le-am văzut în ultima vreme, cu o distribuţie de excepţie. O să trec elegant pentru miza tipic americană a filmului şi peste finalul previzibil al unei comedii romantice; e ca la oamenii pe care îi iubiţi – dacă luaţi defectele lor ca fiind imposibil de eliminat, vă puteţi bucura din plin de ei. În acelaşi fel, Disney mizează totul pe farmecul actorilor, pe acţiunea alertă şi pe dialogul spumos, iar rezultatul este o peliculă pentru „audienţă generală” pe care o recomandăm călduros, dacă vreţi să vă bine dispuneţi şi să vă încărcaţi bateriile. Dacă asociaţi sărbătorile de sfârşit de an cu romantismul vesel, aveţi de-a face cu un festin, iar dacă aveţi păreri bune despre Robin Williams şi John Travolta, prestaţia lor n-o să vă dezamăgească. Pe mine m-a surprins asocierea celor doi (care au mai jucat împreună doar în 1998, într-un film rămas obscur), dar trebuie să recunosc faptul că efectul este unul excelent. Ne-am tăvălit de râs în sală la vizionarea de presă – eu şi câteva zeci de oameni, şi am hohotit aproape tot timpul filmului, în aşa fel încât la final aveam încremenit pe faţă un râs asemănător cu efectul secundar al pastilelor din film. Cei care-l vor viziona, vor înţelege.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 2 iulie 2009

Fenomenul

Memorabilul film „Fenomenul” („Phenomenon”), care a avut premiera în 1996, a apărut în ediţie pe DVD.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii