23 ianuarie 2018

Magic… Internaţional

„Magic Național”, spectacolul TNB în care actorii cântă şi dansează acompaniaţi de Emy Drăgoi, regele jazz-ului la acordeon, şi de formaţiile lui, aspiră să devină „Magic… Internaţional”. În seara de 25 ianuarie 2018, actorilor şi muzicienilor ce alcătuiesc echipa „Magic Național” li se alătură, pentru o unică reprezentaţie, solista japoneză Ato Kawara, cu trei melodii ce merg direct la sufletul spectatorilor. Îndrăgostită de România, bună vorbitoare de limba română – căreia îi adaugă un fin accent ardelenesc, Ato Kawara cântă în corul Operei din Cluj, a câştigat recent un concurs de romanţe la Baia Mare, interpretând „Ciobănaş cu 300 de oi” şi este invitată de Ambasada Japoniei, anual, la sărbătorirea Zilei Naționale, ca interpretă a imnului național.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 26 noiembrie 2014

E atât de rău, că-i bine!

Cinema Patria alături de Sad Comedy invită publicul joi, 4 decembrie 2014, începând cu ora 19:00, la spectacolul ”E atât de rău, că-i bine!”, în regia lui Octavian Strunilă.

După spectacole în țară, Sad Comedy vine în București cu un nou concept, pentru o comedie bună. Nume cunoscute ale scenei și televiziunii au pregătit 85 de minute de satiră despre oameni din toate categoriile sociale și problemele de care se lovesc zi de zi.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 9 noiembrie 2009

Tinker Bell şi Comoara Pierdută

Tinker Bell, cea mai îndrăgită zână plăsmuită de Disney, a fost numită pe 25 octombrie 2009 ambasadoare oficială ONU pentru ecologie. “Învestirea” Clopoţicăi în funcţie a avut loc chiar la sediul ONU din New York, în vederea promovării viitoarei Conferinţe de la Copenhaga privind schimbările climatice.

La mai puţin de două luni de când “Tinker Bell şi Comoara Pierdută” („Tinker Bell and the Lost Treasure”) s-a înfăţişat pe marile ecrane, a venit vremea să poată fi văzută pe DVD şi Blu-ray cea mai nouă ispravă a buclucaşei zâne Clopoţica.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 30 octombrie 2009

Monştri contra extratereştri

Se lansează pe DVD şi Blu-Ray excelenta animaţie DreamWorks “Monştri contra extratereştri” (“Monsters vs Aliens”). După succesul obţinut cu “Shrek” şi “Kung Fu Panda”, Robert Letterman şi Conrad Vernon propun “cea mai tare comedie a anului” (după cum a spus Sixty Second Preview), o animaţie ale cărei personaje prind viaţă prin vocile îndrăgiţilor actori americani Reese Witherspoon, Seth Rogen, Hugh Laurie, Will Arnett şi Kiefer Sutherland. B.O.B., cel mai îndrăgit dintre personaje, îşi aşteaptă fanii la evenimentul de lansare ce are loc sâmbătă, 31 octombrie 2009, la ora 12:00, în magazinul Media Galaxy din Centrul Comercial Feeria.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 26 februarie 2009

Pijamale

După un real succes pe Broadway, acum pe scena Teatrului Metropolis se joacă duminică, 1 martie 2009, şi marţi, 3 martie 2009, de la orele 19:00, una dintre cele mai captivante comedii ale stagiunii 2009: „Pijamale” – un spectacol despre eternul război al sexelor, despre infidelităţi, decepţii, intrigi, farse pline de umor, răsturnări de situaţie şi quiproquo-uri, promisiuni ce nu pot fi ţinute, într-o spumoasă şi savuroasă parodie a zilelor noastre.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 3 noiembrie 2008

Nunta mută

Unul dintre cele mai aşteptate filme româneşti din această toamnă, „Nunta mută”, în regia lui Horaţiu Mălăele, va fi lansat în cinematografe pe 21 noiembrie 2008.

Nunta mută

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii