7 decembrie 2016

O intervenţie

Radu Iacoban, unul dintre cei mai apreciați dramaturgi și regizori tineri, revine în decembrie cu o nouă piesă: „O intervenție”, de Mike Bartlett, cu Ana Ularu și Lucian Iftime în distribuție. Regizată de Radu, piesa are primele două spectacole sâmbătă, 10 decembrie 2016, și duminică, 11 decembrie 2016, de la ora 19:30, la Teatrul Act (Calea Victoriei 126). Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 16 ani. Traducerea textului îi aparține lui Ionuț Grama. Scenografia este semnată de Iulia Popescu, light design de Bogdan Gheorghiu, iar afișul îi aparține lui Adi Bulboacă.

afis_o_interventie

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 2 decembrie 2014

Making Waves: New Romanian Cinema 2014

Film Society of Lincoln Center şi Jacob Burns Film Center din New York găzduiesc, între 4 şi 8 decembrie 2014, respectiv 5 şi 10 decembrie 2014, cel mai important festival de film românesc din SUA, „una din «comorile anuale» prezentate de Film Society of Lincoln Center,” după cum a fost descris de cotidianul The New York Times. Making Waves: New Romanian Cinema oferă publicului newyorkez o selecţie concentrată şi echilibrată, care evidenţiază tendinţele filmului românesc actual prin highlight-urile anului, dar care, ca de obicei, se întoarce şi în trecut, la filme esenţiale ce trebuie descoperite de publicul american.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 7 noiembrie 2014

BOX FM

Piesa de teatru „BOX FM”, scrisă și regizată de Radu Iacoban, cu actorul Cătălin Babliuc, are premiera duminică, 9 noiembrie 2014, de la ora 19:00, la Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14).

BOX FM

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 4 noiembrie 2014

Ana Ularu, rol principal în „Index Zero”

Ana Ularu are rolul principal în SF-ul „Index Zero”, alături de Simon Merrells, în regia italianului Lorenzo Sportiello. Actriţa a fost recent alături de echipa filmului la premiera mondială din cadrul Festivalului Internaţional de la Roma, de vineri, 24 octombrie 2014. Evenimentul a avut loc la o săptămână după ce Ana s-a întors de la premiera londoneză a lungmetrajului „Serena”, regizat de deținătoarea unui Oscarului, Susanne Bier, unde joacă alături de Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence.

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, viaţa oamenilor din Statele Unite ale Europei nu mai e sustenabilă. Kurt (interpretat de Simon Merrells) şi Eva (interpretată de Ana Ularu) s-au născut dincolo de bariera Statelor Unite ale Europei, într-o lume de după criza economică globală. Eva e însărcinată şi, pentru a încerca să-i ofere copilului un viitor, cei doi încearcă să intre ilegal în Europa. Încercarea eşuează: Kurt şi Eva sunt prinşi şi separaţi. Kurt, prizonier într-un centru temporar, e considerat „potenţial sustenabil” şi e introdus într-un „program de interogare”. În schimb, Eva e declarată non-sustenabilă şi va fi expulzată dincolo de barieră, unde sarcina e permisă numai în utere artificiale şi numai dacă ai un index de sustenabilitate potrivit: Index Zero.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 9 octombrie 2014

Peretele

Teatrul Metropolis invită publicul la premiera spectacolului „Peretele”, în zilele de sâmbătă, 11 octombrie 2014, de la ora 16:00, şi duminică, 12 octombrie 2014, de la orele 16:00 şi 19:00, o tragi-comedie muzicală semnată Lia Bugnar.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 27 mai 2014

Noaptea Literaturii Europene la Bucureşti 2014

Pe 28 mai 2014, de la 19:00 la 23:30, în inima unei zone pline de farmec din centrul orașului, 13 țări europene vă dau întâlnire pentru a treia ediție a Nopții Literaturii Europene!

În prima zi a Salonului Internațional de Carte Bookfest, Noaptea Literaturii Europene este găzduită de șase locuri deosebit de primitoare: Aiurart, Foișorul de Foc, Godot la Școală, Casa Mătăsari, Modelier și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC). Publicul este invitat să asiste la lecturi și spectacole care pun în valoare textele traduse în limba română ale unor autori europeni importanți: Daniel Glattauer (Austria), Karel Čapek (Cehia), Aléa Torik – prezentă la eveniment (Germania), Odysseas Elytis și Yorgos Seferis (Grecia), Italo Calvino (Italia), Hilary Mantel, Sarah Dunant, Philippa Gregory și William Shakespeare (Marea Britanie), Michał Walczak (Polonia), Rui Zink (Portugalia), Ioana Pârvulescu și Simona Sora (România), Ramón Gómez de la Serna (Spania), Orhan Pamuk (Turcia), Attila Mizser și Béla Hamvas (Ungaria) și Alain Berenboom (Valonia-Bruxelles).

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii