10 octombrie 2014

Pompierii din Chicago

Creat de producătorul executiv Dick Wolf (cunoscut mai ales datorită serialului „Law & Order”), noul serial dramatic „Pompierii din Chicago” („Chicago Fire”) pătrunde în viețile cotidiene ale unei echipe de adevărați eroi, dedicați unei meserii nobile. Pentru pompierii, paramedicii și echipele de salvare de la Cazarma de Pompieri 51 din Chicago nu există slujbă mai stresantă, mai periculoasă, dar şi mai palpitantă. Primul sezon al producției are premiera în România la Diva, duminică, 12 octombrie 2014, cu două episoade difuzate începând de la ora 21:00. În fiecare duminică vor fi difuzate câte două episoade, de la ora 21:00.



Pompierii și membrii echipelor de salvare au reputaţii şi ego-uri mari, sunt sub presiune şi trebuie să ia decizii de moment importante, aşa că, inevitabil, ajung la certuri. Dincolo de aceste momente de tensiune ei rămân, însă, o familie, iar atunci când vine vorba despre muncă lasă certurile deoparte şi fac totul pentru ceilalţi colegi.

Distribuţia

Jesse Spencer este Matthew Casey, un locotenent intuitiv, care se resimte după pierderea unuia dintre subalternii săi şi care are probleme în relaţie.

Născut în Australia, Jesse Spencer a debutat pe micul ecran american odată cu aclamatul serial „Dr. House”, în care a jucat rolul dr. Robert Chase şi a fost coleg cu Hugh Laurie de-a lungul tuturor celor opt sezoane, până la finalul serialului, din mai 2012. Pe marele ecran, Spencer a jucat în „Fete de bani gata” (cu Brittany Murphy), filmul biografic „Împotriva curentului” (cu Geoffrey Rush şi Judy Davis) şi pelicula independentă produsă de Spike Lee „The Girl Is in Trouble”. A lucrat mult în Marea Britanie şi Australia, în teatru şi TV. A jucat în aclamatul serial dramatic marca BBC „Death in Holy Orders” şi a avut roluri principale în adaptarea BBC a cărţii „Lorna Doone” şi în „Stranded” (pe Hallmark). Şi-a început cariera în longeviva soap-opera australiană „Neighbours”.

Taylor Kinney este Kelly Severide, un locotenent cu atitudine şi aparent imperturbabil, care se luptă cu proprii demoni.

Pe micul ecran, Taylor Kinney a apărut în numeroase seriale, printre care: „Trauma” (serial NBC în care a avut un rol secundar), „Jurnalele vampirilor” (în care a fost Mason Lockwood), episodul-pilot al serialului „A Mann’s World” (creat de Michael Patrick King, cu Don Johnson), „Breakout Kings”, „Castle”, „Fără ruşine”, „Jane şi Maura: Detectivi în Boston”, „Cititorii de oase” şi „CSI: New York – Criminaliştii”. Kinney a apărut şi în filmul TV „Five”, proiect produs de Jennifer Aniston, Demi Moore şi Alicia Keyes, şi a putut fi văzut în serialul online „Dating Rules From My Future Self”.

Pe marele ecran, a jucat în „Misiunea: 00.30 A.M.” (de Kathryn Bigelow), filmul independent „Least Among Saints” (de Marty Papazian) şi scurtmetrajul „Prodigal” (cu Kenneth Branaugh).

Teri Reeves este Hallie Casey, un medic rezident care tocmai s-a despărţit de locotenentul Matthew Casey (Jesse Spencer).

Teri Reeves poate fi văzută în primul serial original marca Hulu, „Battleground”, în care este KJ Jameson. Pe micul ecran, a mai jucat în „General Hospital” şi „Trei râuri”, dar şi în roluri episodice în „Iubirea bat-o vina”, „Necunoscuţii”, „Cuplu periculos”, „Mediumul” şi „Numbers”. Reeves are o diplimă de masterat în Arte Frumoase (teatru) de la Universitatea din San Diego (California) şi este membră a Teatrului Chalk Repertory (laureat cu Premiul Ovation), unde apare des în piese de teatru.

Printre numeroasele ei hobby-uri se numără yoga (pe care o practică regulat) şi Jiu-Jitsu brazilian (are centura albastră şi se antrenează aproape zilnic).

Eamonn Walker este şeful de batalion Wallace Boden, un pompier veteran, care are de luat nişte hotărâri personale importante.

Eamonn Walker este un actor talentat, cunoscut pentru integritatea şi capacitatea lui de a da naştere unor personaje extrem de complexe. A fost inspirat să devină actor de rolul lui Sidney Poitier din „În arşiţa nopţii”. Născut la Londra, e celebru în SUA pentru rolul lui Kareem Said, liderul musulman din aplaudatul serial „Oz – Închisoarea federală”.

A avut numeroase roluri în seriale ca: „Kings” (la NBC), „Justice” (producţia marca Jerry Bruckheimer), „Adevărul şi numai adevărul” (tot Bruckheimer), „The Governor” şi „Bonekickers” şi „Moses Jones” (ambele producţii marca BBC). Rolul lui Howlin Wolf din „Cadillac Records” (film cu Adrien Brody, Jeffrey Wright, Mos Def şi Beyoncé Knowles) i-a adus aprecierea criticilor. A mai avut roluri memorabile în filme ca „Mesagerul”, „Traficantul de arme” (cu Nicholas Cage şi Ethan Hawke), „Prietenul meu, ghepardul” (filmul apreciat de critici al lui Carroll Ballard), „Lacrimi din soare” (cu Bruce Willis), „O dată în viaţă” (de şi cu Laurence Fishburne) şi „Indestructibilul” (de M. Night Shyamalan).

Monica Raymund este Gabriella Dawson, un paramedic curajos, care trece prin situaţii periculoase alături de partenera sa.

Absolventă a Şcolii Juilliard, Monica a primit Premiul John Houseman pentru activitatea ei aici. Imediat după absolvire, a jucat alături de Tim Roth în cele trei sezoane ale serialului „Lie to Me – Psihologia minciunii”. În această perioadă, a devenit unul dintre membrii fondatori ai The Mechanical Theatre Group, a predat şi a fost co-director al Departamentului de Comunicare de la Institutul Heifetz, a predat la The Broadway Theatre Project, predă în cadrul Performing Arts Project şi e membru în conducerea The Hollywood Arts Organization, din Los Angeles. A mai avut un rol secundar în filmul „Arbitraj” (cu Richard Gere), un rol principal în producţia muzicală marca Sundance Lab „Like Water for Chocolate” şi un rol secundar în serialul „Soţia perfectă”.

Lauren German este Leslie Shay, un paramedic priceput, care trece prin situaţii periculoase alături de partenera sa.

Născută şi crescută în Orange County (California), Lauren German a fost de mică pasionată de teatru şi actorie. Rolul care a lansat-o a fost cel din filmul de succes „O iubire de neuitat” (2002, regizat de Adam Shankman), unde a fost colegă cu Mandy Moore şi Shane West. După aceea, a jucat în „A Midsummer Night’s Rave” (regizat de Gil Cates Jr.) – o adaptare a piesei lui William Shakespeare. A mai apărut în thrillerul post-apocaliptic „Înstrăinaţi”, „Ţara întunericului” (alături de regizorul şi actorul Thomas Jane), „Căminul ororilor” (de Eli Roth), remake-ul celebrului film de groază „Masacrul din Texas”, comedia independentă a lui Daryl Goldberg „Făcuţi unul pentru celălalt” şi „Spin”, o comedie romantică scrisă şi regizată de Henry Pincus.

Pe micul ecran, a avut roluri secundare în „Hawaii 5.0” şi „Happy Town” şi a apărut (în rol episodic) în „Memphis Beat – Lege şi rock and roll”, „Ţintă umană”, „Al 7-lea cer” şi „Sex, Love and Secrets”.

Charlie Barnett este Peter Mills, un tânăr absolvent al academiei, care are în spate un şir lung de generaţii de pompieri.

Absolvent a Şcolii Juilliard, s-a apucat de actorie în oraşul lui natal, Sarasota (Florida), la 7 ani, în producţii teatrale muzicale. Pe marele ecran, Barnett a avut un rol secundar în „Bărbaţi în negru 3” (cu Will Smith şi Josh Brolin) şi a mai jucat în „Gayby” (care a avut premiera în 2012, la Festivalul de Film South by Southwest), „The Happy Sad” (o încâlcită poveste de dragoste) şi „Private Romeo” (o versiune modernă a poveştii lui Romeo şi Julieta).

La TV, a avut roluri episodice în producţiile NBC „Lege şi ordine: Brigada specială” şi „Lege şi ordine: Intenţii criminale”.

Barnett, care a crescut mai toată copilăria pe o barcă cu pânze, se distrează în continuare navigând; în plus, îi plac maşinile clasice. Este pasionat şi în legătură cu voluntariatul. Este sigur şi locuieşte în Los Angeles – deşi sufletul lui e mai apropiat de New York.

David Eigenberg este Christopher Herrmann, un pompier cu experienţă şi un familist convins şi de treabă.

Eigenberg e cunoscut publicului graţie rolului lui Steve Brady, soţul de treabă şi proprietarul tipic de bar new yorkez din serialul laureat cu Emmy „Totul despre sex”. Eigenberg a apărut regulat în „The Beat” (serial ai cărui producători executivi erau Tom Fontana şi Barry Levinson) şi a mai jucat des în „Lege şi dreptate”, „Schimbul trei”, „Cabinet de avocatură” şi „Ed”. În plus, a mai apărut în serialele „Minţi criminale”, „NCIS: Anchetă militară”, „Castle”, „Medici în Santa Monica”, „Cu sânge rece”, „Spitalul de urgenţă”, „Monk” şi „Viaţa sub presiune”.

La cinema, a putut fi văzut în „See You in September”, „The Trouble with Romance”, „Driftwood”, „Love, Ludlow”, „Nebunie curată”, „Garfield”, „Profeţiile omului-molie” şi „A Perfect Murder”.

Eigenberg a fost timp de trei ani membru al United States Marine Corps.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

4 thoughts on "Pompierii din Chicago"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook