26 februarie 2013

Paradisul lui Michelle

Producătoarea serialului „Fetele Gilmore” ne aduce „Paradisul lui Michelle” („Bunheads”), al cărui prim sezon debutează în exclusivitate la Diva Universal miercuri, 6 martie 2013, la ora 21:00. Urmăriți povestea unei foste balerine, care a devenit dansatoare la Las Vegas, dar a decis să lase totul în urmă, pornind pe un nou drum. Odată cu acceptarea unei cereri în căsătorie, Michelle se mută într-un mic orășel din California, Paradise, unde va preda lecții de balet la școala locală.



Michelle Simms (interpretată de Sutton Foster) avea o carieră promițătoare ca balerină profesionistă în spectacole clasice, dar a fost atrasă de luminile strălucitoare ale Las Vegas-ului. Acum, cu un job fără viitor, la 30 și ceva de ani, își dă seama că entuziasmul față de Orașul Păcatului a dispărut, iar insistentul ei pretendent, Hubbell Flowers (interpretat de Alan Ruck) a câștigat. Cu promisiunea unei vieți confortabile în orășeului lui natal, Paradise, din California, Hubbell o convinge pe Michelle să se mărite cu el și să se mute acolo. Odată ajunsă în Paradise, Michelle descoperă că Hubbell a uitat să menționeze că locuiește în aceeași casă cu… mama lui, o femeie puternică, pe nume Fanny Flowers (interpretată de Kelly Bishop, cea care a interpretat-o pe Emily Gilmore în serialul „Fetele Gilmore”), care nu este deloc bucuroasă că fiul ei a fugit și s-a căsătorit cu Michelle.

Și ea fostă dansatoare, Fanny conduce o școală de dans din localitate, peste care Michelle dă din întâmplare, ajungând să se apropie de unele dintre studentele lui Fanny: “Boo” (interpretată de Kaitlyn Jenkins), drăguță și dulce, care ar da orice să fie balerină, dar se luptă cu propriul ei corp; rebela Sasha (interpretată de Julia Goldani Telles), care are atât talent, cât și un trup perfect pentru balet, dar, preocupată de problemele familiale, nu pare să fie foarte implicată în dans; cu un corp armonios, Ginny (interpretată de Bailey Buntain) nu se simte încă bine în pielea ei, iar amatoarea de distracții Melanie (interpretată de Emma Dumont) este pregătită pentru orice i-ar rezerva viața. Relația lui Michelle cu aceste fete o va ajuta să se adapteze vieții din liniștitul orășel, dar și rolului dificil de noră.

Distribuţia

Sutton Foster (care o interpretează pe Michelle Simms) este actriță, cântăreață și dansatoare. S-a născut în Georgia și a crescut în Michigan. Înainte de a juca în “Paradisul lui Michelle”, a apărut pe Broadway în „Grease!”, „The Scarlet Pimpernel”, „Annie” și „Les Miserables”, iar apoi a primit un rol important premiat cu Tony în „Thoroughly Modern Millie”. A mai avut roluri în producții pe Broadway, printre care „Little Women”, „The Drowsy Chaperone”, „Young Frankenstein” și musicalul ”Shrek”. În 2011, Sutton a jucat în relansarea ”Anything Goes”- un rol care i-a adus un Premiu Tony și Premiul Publicului pe Broadway.com. A mai avut numeroase spectacole solo în multe locuri prestigioase, printre care Carnegie Hall. A debutat în televiziune la vârsta de 15 ani în „Star Search” și a mai apărut în „Johnny and the Sprites”, „Law and Order: SVU”, „Royal Pains” și „Flight of the Conchords”.

Kelly Bishop (care o interpretează pe Fanny Flowers) este cunoscută pentru rolul lui Emily Gilmore, mama lui Lorelai din serialul „Gilmore Girls”. Actrița este familiară lumii dansului. Kelly a crescut în Colorado, unde a luat lecții de balet. Și-a început cariera ca dansatoare la Radio City Music Hall din New York City, urmând o adevărată reușită recunoscută prin Premiul Tony: rolul Sheila în „A Chorus Line”. A apărut în numeroase producții pe Broadway, printre care „Six Degrees of Separation”, „Proposals”, „The Last Night of Ballyhoo”, „Bus Stop” și, recent, în „Anything Goes” alături de colega ei din „Bunheads”, Sutton Foster. Pe lângă rolurile de pe scenă, Kelly a mai jucat și în „Dirty Dancing”, „Wonder Boys”, „The Thorns”, „Murphy Brown”, „Law & Order: Special Victims Unit” și „Mercy”.

Kaitlyn Jenkins (care o interpretează pe Boo Jordan) este o dansatoare desăvârșită, cântăreață și, mai nou, actriță, odată cu rolul din “Paradisul lui Michelle”. Fiica unei profesoare de balet, Kaitlyn și-a descoperit dragostea pentru scenă încă de la trei ani, când a început să ia lecții de dans. În timp ce se specializa în balet și dans contemporan, Kaitlyn a învățat și alte stiluri, printre care Hip Hop, Step, Jazz, Ballroom și Club/Freestyle. Kaitlyn a exersat continuu, petrecându-și mare parte din timp cu trupele de la American Ballet Theatre în New York, Boston Ballet, Katsbaan, The Jillana School și de la Anaheim Ballet. A dansat în „The Nutcracker”, „Midsummer Night’s Dream”, „Alice in Wonderland” și „Sleeping Beauty” și a apărut și în fragmente din „Romeo & Juliet” și „Swan Lake”, printre altele. În timpul liber, Kaitlyn merge la sala de fitness, înoată și ia lecții de echitație. Iubește animalele, are o pisică și doi câini.

Bailey Buntain (care o interpretează pe Ginny Thompson) este nou venită la Hollywood, ea absolvind recent American Musical and Dramatic Academy (AMDA). Înainte de rolul lui Ginny din „Paradisul lui Michelle”, Bailey a fost văzută în distribuția musical-urilor „Hello, Dolly!”, „The Music Man” și ca dansatoare în „Broadway” pe Broadway. Este specializată în actorie, muzică, teatru și dans – step, balet pe poante și trapez. În plus, Bailey este și cântăreață de muzică clasică.

Emma Dumont (care o interpretează pe Melanie Segal) a crescut în Seattle și a început să joace pe scena teatrului de acolo la vârsta de șase ani. Emma a luat lecții de balet, absolvind apoi Joffrey Ballet School și American Ballet Theatre School. De asemenea, a urmat și cursurile la Orange County High School of the Arts in the Music and Theater Conservatory, la fel ca și colega ei, Kaitlyn Jenkins. Pe lângă rolul amatoarei de distracții Melanie din “Paradisul lui Michelle”, Emma a mai jucat anul trecut în „Nobody Walks”, alături de Rosemarie Dewitt, John Krasinski și Olivia Thirlby. Acrița a apărut și în favoritul de la Festivalul de Film din LA „Dear Lemon Lima”, cu Melissa Leo, în producția independentă „True Adolescents”, cu Mark Duplass și Melissa Leo, și în episodul pilot al serialului NBC „Metro”, alături de Noah Emmerich și Jimmy Smits. În afară de actorie, Emmei îi mai place să cânte la violă, să se dea cu rolele și să construiască roboți.

Julia Goldani Telles (care o interpretează pe Sasha Torres) este nou venită la Hollywood. A început să danseze în Brazilia, pe când avea cinci ani și a continuat să ia lecții în Los Angeles și New York. A apărut în numeroase spectacole de balet, printre care „Sleeping Beauty”, „Nutcracker”, „Don Quixote” și „Swan Lake”. Un accident trecător a făcut-o pe Julia să înceapă să studieze actoria și, la puțin timp după aceea, a primit rolul rebelei Sasha Torres în “Paradisul lui Michelle”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook