13 februarie 2019

Până la cer

Single-ul „Până la cer” este compus de Ștefan Bănică (muzică și versuri) și este cel mai nou extras de pe cel de-al 16-lea album de autor – „Picat din lună” – din cariera impresionantă a lui Ștefan Bănică.



Ștefan Bănică declară:

Povestea cântecului „Până la cer” e inspirată dintr-o întâmplare reală, pe care am trăit-o în adolescență, iar actorul care mă joaca pe mine în videoclip, la vârsta de atunci, nu este altul decât fiul meu, Radu-Ștefan, de care sunt mândru, pentru că s-a descurcat excelent. E emoționant pentru noi și mă bucur că am filmat acest clip împreună. Radu-Ștefan apare în videoclip alături de o colegă de-a lui, de la clasa de actorie, Ioana Panainte, o fată foarte talentată. Sper să vă placă piesa și videoclipul.

Noul single, „Până la cer”, se regăsește în playlist-ul concertelor „Te iubesc, femeie!”, pe care Ștefan Bănică le susține în luna martie 2019, cu ocazia Zilei Femeii:

  • 3 martie 2019 – Timișoara (Sala Sporturilor „Constantin Jude”, ora 19:00)
  • 5 martie 2019 – Constanța (Casa de Cultură a Sindicatelor, ora 19:30)
  • 7 martie 2019 – București (Circul Metropolitan București, ora 19:30)

Pentru vânzările albumului „Picat din lună”, Ștefan Bănică a primit Discul de Aur în cadrul concertelor de Crăciun de la Sala Palatului, în decembrie 2018.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook