14 octombrie 2008

Omul din La Mancha

Dupa o perioadă de aproape zece ani, de când a jucat în drama “Titus Andronicus”, Tudor Gheorghe se reîntoarce la prima dragoste, la teatru, interpretând rolul principal, Don Quijote, personajul lui Cervantes, în celebrul musical “Omul din La Mancha” de Dale Wasserman, o coproducţie a Teatrului Naţional şi Teatrului Liric “Elena Teodorini” din Craiova.

Joi, 6 noiembrie 2008, începând cu ora 19:00, publicul bucureştean va avea ocazia de a-l revedea pe Tudor Gheorghe, de această dată jucând în rolul lui Don Quijote, pe scena Sălii Palatului, în premiera musicalului “Omul din La Mancha”, alături de actori, cântăreţi şi instrumentisti deosebiţi.

Regia este semnată de Cezar Ghioca, un tânăr regizor, ce a studiat în Statele Unite ale Americii regia de music hall, şi care va pune în scenă un spectacol gândit după toate regulile musicalului american, orchestra pe scenă (sub conducerea muzicală a dirijorului Marius Hristescu), dar şi artişti ai teatrului craiovean precum: Valentin Mihali (Sancho Panza), Angel Rababoc (Padre), Adrian Andone (hangiul), Nataşa Raab (jupâneasa), Monica Ardelianu (Dulcinea) şi Diana Tugui (Antonia).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Omul din La Mancha"

  1. Sabau Ana Iulia spune:

    In seara aceata am vazut spectacolul, dupa ce ani de zile ma raportam la filmul cu Peter O”Toole si Sophia Loren si fredonam muzica dupa discul de vinil pe care-l achizitionasem cu decenii in urma. Spectacol de vis si de atmosfera. Un rol pentru un actor, cred ca era rolul care-l astepta pe Tudor Gheorghe si in acelasi timp un dar de Mos Nicolae. Multumesc regizorului si multumesc Teatrului din Craiova pentru bucuria sufletului si reintalnirea cu acest colectiv minunat care de peste 40 de ani imi ofera bucurii peste bucurii prin spectacolele puse in scena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook