17 septembrie 2013

Omul care a văzut moartea

Duminică, 22 septembrie 2013, de la ora 19:00, la Sala Mică a Teatrului Național are loc premiera oficială a spectacolului „Omul care a văzut moartea” de Victor Eftimiu, în regia lui Dan Tudor. În distribuţie sunt nume consacrate ale Naţionalului: Ilinca Tomoroveanu, Costel Constantin, Marius Bodochi, Florentina Ţilea, Răzvan Oprea, dar și Lari Giorgescu în rolul titular. Scenografia este semnată de Corina Grămoşteanu, iar muzica de Gabriel Basarabescu.



Victor Eftimiu a fost dramaturg, eseist, povestitor, scriitor și traducător român, membru titular al Academiei Române, director în mai multe rânduri al Teatrului Național din Bucureşti (între anii 1920-1945). „Omul care a văzut moartea”, una din cele mai jucate piese ale acestuia, vede luminile rampei într-o viziune modernă, plină de ritm, realizată pe scena Sălii Mici a Naţionalului bucureştean.

Senzaţional! Planuri electorale date peste cap într-un oraş de provincie! Din cauza vieţii grele, un cetăţean a încercat să se sinucidă. În ultima clipă, este scos din apă. Salvatorul lui este declarat Omul Zilei. Oraşul îl vrea primar, familia este dezbinată. Politica va învinge dragostea? Deznodământ tulburător! Informaţii noi arată că povestea a fost doar o farsă. Un impostor a înscenat totul în detaliu. Cine este până la urmă Omul care a văzut moartea şi a bulversat viaţa unui oraş?

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook