8 aprilie 2014

Omnipedia – unde întrebările se întâlnesc cu răspunsurile

După un an de lucru şi teste, site-ul www.omnipedia.ro îşi ia zborul. Deocamdată este un fluturaş, dar care se visează Ornithoptera alexandrae. Cum, nu ştiţi ce este Ornithoptera alexandrae?! Pentru astfel de lucruri există Omnipedia!

Conceptul de bază nu este nou: un loc unde să se întâlnească cei care vor să afle cu cei care ştiu – schimbând chiar rolurile, pentru că fiecare se pricepe la altceva. Pe de altă parte, fiind un sistem construit de la zero, Omnipedia vine cu câteva idei noi, care se vor revela pe măsura creşterii sale. Abordarea generală este una modernă, având integrare cu principalele reţele sociale, iar interfaţa adaptându-se automat pentru desktop sau dispozitive mobile de diferite dimensiuni.

După cum mulţi deja au observat, Omnipedia este un site promovat pe Citatepedia. Asocierea nu este întâmplătoare. Nu doar că cele două proiecte au acelaşi creator, dar au în comun mai mult decât s-ar crede. Omnipedia preia de la Citatepedia mai multe idei deja testate şi, la rândul său, îi returnează date utile, de exemplu pentru mai buna organizare a subiectelor.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, răsfoiţi această enciclopedie vie! Sunt deja multe întrebări care aşteaptă un răspuns, dar şi mai multe întrebări trebuie puse. Multe informaţii merită adăugate, fiecare putând promova astfel domeniul care îl interesează, fie şi unul de nişă. Omnipedia este un instrument gratuit, care vă aşteaptă să îl puneţi la treabă!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook