23 februarie 2018

Oare o să-ţi aminteşti?

Andreea Olaru a apărut în lumina reflectoarelor odată cu prezența memorabilă de la Vocea României, dar acum artista este pregatită să cucerească publicul cu primul ei single, “Oare o să-ți amintești?”, alături de Robert Toma. Povestea din spatele clipului “Oare o să-ți amintești?” este plasată între două planuri paralele, între iubire și amintiri. Videoclipul este regizat de către Spoială Brothers, iar piesa este compusă de către Robert Toma, Alex Parker, Angelo Simonică și Andreea Olaru, în studiourile DeMoga Music.



Piesa “Oare o să-ți amintești?” este un pansament pentru orice suflet, indiferent dacă este vorba despre o relație de iubire sau de una de prietenie. Colaborarea dintre Andreea Olaru și Robert Toma este, cu siguranță, soundtrack-ul fiecarei persoane stăpânită de amintiri.

Sentimentul de “gol”, alături de lipsa de speranță în reîmpăcarea cu sufletul pereche, te transpune într-o stare inexplicabilă. Cu toții avem nevoie de ochi închiși, de palme îmbrățișate, de litere potrivite-n cuvinte, de emoții aruncate în atingeri. Avem nevoie de speranța că oriunde am ajunge, ajungem împreună.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook