12 iunie 2018

Nicio regulă

În 2007, Anda Adam lansa piesa „Selecta”, alături de Alex Velea, unul dintre hiturile anului, dar și refrenul care a rămas pe buzele tuturor și la 13 ani distanță. Acum artista l-a cooptat pe Alex Velea pentru a doua oară și ne spun că, de regulă, nu avem „Nicio regulă”. Track-ul care încinge boxele vara asta a fost compus de către Theea Miculescu și Alex Velea, iar videoclipul este regizat de către Shinijikun. Cei doi artiști au filmat pe un teren de baschet, alături de o gașcă, ideea care a stat și în spatele primului videoclip, pentru a rememora prima lor colaborare.



Anda Adam spune:

13 este un număr norocos pentru mine. După 13 ani de la „Selecta”, sunt fericită să colaborez din nou cu Alex Velea. Am făcut o piesă care o să spargă boxele! Alex rupe, ca de obicei, și în caz că vă era dor de „Selecta”, iată ca venim cu varianta 2018.

Fie că vorbim despre videoclipuri spectaculoase sau de show-uri și concepte inedite bazate pe coregrafii atent studiate, Anda Adam reușește cu fiecare apariție să creeze o imagine unitară și unică în peisajul muzical românesc.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook